Volei feminin: Alba Blaj va conta pe doua sportive noi pentru postul de libero

Data: 7 august 2019, 12:30 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin CSM Volei Alba Blaj va conta in sezonul 2019-2020 pe doua jucatoare noi pentru postul de libero. Se alatura echipei campioane sportivele Silvija Popovic din Serbia si Luiza Ungerer de Calvalho Rocha din Brazilia.

SILVIJA POPOVIĆ (1,78 m) este o jucătoare de bază a naționalei Serbiei, echipă cu care a devenit campioană mondială (2018), vicecampioană olimpică (2016) și campioană europeană (2011). Născută la data de 15 martie 1986, la Niksic (Muntenegru), Silvija Popović a evoluat, la nivel de club, pentru echipele Postar 064 Belgrade (Serbia), Rabita Baku (Azerbaidjan), Voléro Zürich (Elveția) și Altay VC (Kazakhstan), cucerind numeroase trofee cu aceste formații, dar și titluri individuale care i-au răsplătit evoluția din teren. În prezent, Silvija Popović se pregătește cu naționala Serbiei pentru turneul final al Campionatului European de volei feminin, ce se va desfășura, în perioada 23 august – 8 septembrie 2019, acolo unde echipa sa este mare favorită la cucerirea trofeului.

LUIZA UNGERER DE CARVALHO ROCHA (1,66 m) este o voleibalistă cu dublă cetățenie, braziliană și germană, născută la data de 11 ianuarie 1988, la Rio de Janeiro (Brazilia). Luiza Ungerer de Carvalho Rocha a jucat, până acum, la echipele Rio de Janeiro Volêi Clube și AD Brusque din Brazilia, SES Calais, Volley-Ball Nantes și Béziers Volley din Franța. Are în palmares două titluri de campioană și o cupă a Braziliei cu Rio de Janeiro Volêi Clube, fiind vicecampioană a Franței cu Volley-Ball Nantes.

Lotul echipei CSM Volei Alba-Blaj este alcatuit pana in prezent din urmatoarele sportive:

Coordonator: Femke Stoltenborg (Olanda), Aleksandra Cirovic (Serbia)

Universal/fals: Ioana Baciu (Romania), Sanja Popovi-Gamma (Croatia)

Centru: Nadja Ninkovic (Serbia), Maja Aleksic (Serbia), Noemi Oiwoh (Austria), Stefania Cheluta (Romania)

Libero: Silvija Popovic (Serbia), Luiza Ungerer de Carvalho Rocha (Brazilia).

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursa: Volei Alba Blaj

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!