Volei feminin: Alba-Blaj, victorie în minimum de seturi în fața echipei Știința Bacău

Data: 10 aprilie 2019, 18:58 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin CSM Volei Alba-Blaj a primit miercuri, 10 aprilie, vizita formației CS Știința Bacău. Confruntarea dintre cele două echipe a contat pentru etapa a 4-a a Fazei a II-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Formația antrenată de Darko Zakoc s-a impus la capătul a trei seturi, în doar 76 de minute. Newcombe de la Alba-Blaj a fost cea mai bună realizatoare a partidei, voleibalista reușind să încheie meciul cu 15 puncte, urmată de Lazarevic cu 14 puncte. Și de la Bacău, Rogojinaru și Cazacu au reușit câte 14 puncte fiecare.

După patru etape din Faza a II-a, CSM Volei Alba Blaj a acumulat 49 de puncte și este provizoriu pe prima poziție a clasamentului, în timp ce formația CS Știința Bacău se situează pe locul 4 cu 34 de puncte.

CSM Volei Alba-Blaj – CS Știința Bacău 3-0(25-22,26-24,25-16)

CSM Volei Alba-Blaj: Newcombe – 15 puncte, Lazarevic – 14 puncte, Ninkovic – 11 puncte, Aleksic – 9 puncte, Karakasheva – 6 puncte, Baciu – 4 puncte, Cirovic – 3 puncte, Kitipova – 1 punct, Rus – 1 punct

CS Știința Bacău: Rogojinaru – 14 puncte, Cazacu – 14 puncte, Otasevic – 8 puncte, Sipos – 4 puncte, Faleș – 3 puncte, Koleva – 2 puncte, Roșca – 2 puncte.

Cele două formații s-au întâlnit a cincea oară în acest sezon, după cele două dispute din sezonul regulat, dar și după cele două meciuri din semifinalele Cupei CEV.

Joi, 11 aprilie, se va disputa a doua partidă a etapei a 4-a din Faza a II-a a Diviziei A1 la volei feminin. La fileu se întâlnesc CSM București și CSM Târgoviște. Partida va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Meciul dintre CS Dinamo București și CSM Lugoj din etapa a 4-a a fost amânat.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!