”Albinuța” Halep a plecat spre Paris! ”Sunt veselă că merg acolo” Ultimele detalii despre problemele medicale

Data: 21 mai 2019, 10:53 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep a plecat la Paris pentru a-și apăra trofeul cucerit anul trecut la Roland Garros. Românca este cotată de casele de pariuri cu prima șansă la câștigarea trofeului.

Deși la Roma Simona acuza o accidentare la picior, acum spune că se simte foarte bine și este încrezătoare înaintea turneului din capitala Franței.

„Mă simt bine, sunt sănătoasă. Am avut câteva zile de odihnă și sunt gata de luptă. Plec foarte bucuroasă că a trecut un an, iar eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă că trebuie să merg acolo.

Abia aștept să ajung. Sper să fiu o albinuță care aleargă bine și joacă bine. Este o suprafață care îmi place. O să fie bine, dar de la an la an e diferit. Pentru mine e cel mai important că sunt aptă.

Vremea influențează fiecare turneu. Sper să fie ok anul ăsta. Mă bucură tare mult că vor veni mulți fani români. Îmi dau o energie pozitivă și le mulțumesc. Mă duc acolo și încerc să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Paris.

Calificările de pe tabloul feminin de la Roland Garros încep astăzi, iar meciurile de pe tabloul principal vor debuta pe 26 mai.
Tabloului principal de la Roland Garros se va stabili, joi, 23 mai.

CITEȘTE ȘI:

”Mărimea contează” Simona Halep le face o declarație aparte celor de la Nike

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!