”Am încercat să ne întindem pe mese de masaj” Cum a trăit Simona Halep ziua de ieri la Roma

Data: 16 mai 2019, 18:36 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Halep, finalista ultimelor două ediţii, a fost „răpusă” de probleme musculare şi de scurtele adversarei, fiind în pericol să piardă locul 2 WTA, înainte de Roland Garros.

Miercuri a plouat toată ziua la Roma, iar jucătorii au întâmpinat dificultăți serioase în ceea ce privește păstrarea tonusului de joc.

Halep a povestit pentru DigiSport că a fost nevoită să se întindă pe masa de masaj pentru a-și relaxa mușchii.

”A fost destul de dificil să stăm aici, pe scaun, până la 7 seara. Am încercat să ne mai întindem pe niște mese de masaj. Nu a fost ușor. Când plouă, nu te poți pune contra. Asta a fost”, a spus Simona, într-un interviu exclusiv acordat corespondentului Digi Sport, Gabriel Morariu.

Meciul dintre Halep și Marketa Vondrousova fusese programat pentru miercuri, însă ploaia le-a dat peste cap socotelile organizatorilor, care s-au văzut nevoiți să amâne toate partidele pentru cea de-a doua zi.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!