15 sportivi reprezinta Romania la Campionatul European de atletism in sală

In perioada 4-7 martie 2021, 15 sportivi vor reprezenta România la Campionatul European de atletism in sală de la Torun, Polonia.

După ce în 2020 Campionatele Mondiale de sală și Campionatele Europene în aer liber au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, competiția din Polonia este prima de o asemenea anvergură care se desfășoară în condiții cu totul și cu totul speciale.
Accesul publicului a fost restricționat, iar numărul delegațiilor a fost redus la maxim, iar regulile organizatorilor sunt dintre cele mai drastice. Totul pentru a reduce cât mai aproape de zero riscul infectării cu Covid-19. Cu toate acestea, sportivii români speră să facă o figură frumoasă într-una dintre cele mai moderne săli din Europa.

Delegatia Romaniei prezenta la Torun este alcătuită din:

 LA FEMININ: Marina Baboi (60 m), Andrea Miklos (400 m), Claudia Bobocea (800 și 1.500 m), Anamaria Nesteriuc (60 m garduri), Alina Rotaru (lungime), Florentina Iusco (lungime și triplusalt), Daniela Stanciu (înălțime), Roxana Rotaru (1.500 și 3.000 m), Petronela Simiuc (1.500 m);
LA MASCULIN: Petre Nicolae Rezmives (60 m), Gabriel Bitan (lungime), Cosmin Ilie Dumitrache (60 m garduri), Alin Anton (60 m garduri), Robert Parge (400 m), Mihai Cristian Pîslaru (400 m).

Alături de cei 15 sportivi se mai află următori:
Antrenori: Cornel Grigore, Kanizsay Magdolna, Oana Pantelimon;
Kinetoterapeut: Sebastian Bularda;
Șef delegație: Valentin Anghel.

atletism