Baschet masculin: Oltenii speră să se apropie de play-off după meciul cu Dinamo

Sâmbătă, 11/03/2017, baschetbaliștii de la SCM U Craiova vor primi vizita celor de la CS Dinamo, în meciul 2 al Grupei 7-10 din Liga națională de baschet masculin, în sala Polivalenta.

foto: arhiva 007sport

După ce a pierdut inexplicabil, etapa trecută, un meci pe care l-a controlat în mare măsură, exceptând finalul partidei, CS Dinamo București, nu are voie să mai facă pași greșiți dacă dorește să mai păstreze șanse mai mult decât pur teoretice de calificare în play-off. De cealaltă parte, oltenii se află într-o situație și mai gravă, în cazul în care pierd meciul de acasă cu ”terierii”, șansele de a mai ajunge în play-off se vor apropia de zero. Așadar se anunță un meci cu foarte mare încărcătură ținând cont că teoretic nici una dintre echipe nu are voie să piardă.

Doi dintre jucătorii echipei SCM U Craiova, Cătălin Burlacu şi Vlad Şolopa, au fost prezenți la conferința de presă ținută joi, 09/03/2017 și au vorbit despre meciul pe care îl vor disputa împotriva dinamoviștilor.

Cătălin BURLACU, jucător S.C.M. Craiova: 
“De acum înainte nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Sper din tot sufletul ca publicul să vină din nou la sală în număr mare şi să le oferim o victorie frumoasă. Chiar dacă ne impunem, nu trebuie să ne entuziasmăm, ci să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că vor urma alte jocuri foarte grele.”

Vlad ŞOLOPA, jucător S.C.M. Craiova:
“Mai avem cinci partide şi trebuie să le câştigăm pe toate. Avem acest meci acasă şi trebuie să facem tot posibilul să ne impunem. Cred că suntem favoriţi şi suntem conştienţi că este ultima noastră şansă pentru a ne lupta pentru intrarea în play-off.”

Clasament grupa 7-10:

Mureșul TG. Mureș – 28p,

Galați – 25p,

Dinamo – 24p,

Craiova – 23p.