Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au fost eliminat în primul tur la turneul de la Bogota

Tenismenele Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au fost eliminate în primul tur al probei de simplu de la turneul de categorie WTA 250 de la Bogota.

Buzărnescu a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de franţuzoaica Harmony Tan, locul 190 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat o oră şi 42 de minute.

Irina Bara afost învinsă cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, de olandeza Arantxa Rus, locul 83 WTA şi cap de serie numărul 3, după un meci care a durat două ore şi 35 de minute.

În acest moment, nici o jucătoare din România nu mai este pe tabloul principal de simplu la turneul de la Bogota.

Pentru prezenţa pe tabloul de simplu, Buzărnescu şi Bara vor primi câte un premiu de 2.675 de dolari şi un punct WTA fiecare.

Mihaela Buzărnescu va continua competiţia la dublu, unde, împreună cu germana Anna-Lenna Friedsam, este calificată în sferturi. Cele două vor întâlni în această fază a competiției perechea Yana Sizikova / Yafan Wang (Rusia/China).

…..

Din păcate, și Gabriela Talabă, locul 259 WTA, a fot eliminată în primul tur al tabloului principal al turneului de categorie WTA 500 de la Charleston. Sportiva româncă a fost învinsă cu scorul de 7-6(2),6-4 de muntenegreana Danka Kovinic.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Gabriela TalabăIrina Baramihaela buzarnescutenis