Volei masculin: Campioana României a început să își formeze echipa pentru noul sezon competițional

Echipa de volei masculin CSM Arcada Galați, Campioana României în sezonul 2019-2020, a încheiat primele contracte pentru noul sezon competițional, 2020-2021.

Formația gălățeană a anunțat ca a ajuns deja la un acord cu trei sportivi care au evoluat în sezonul trecut și anume: internaționalul român Marian Bala, care evoluează pe postul de secund , alt internațional român , Liviu Cristudor , care poate evolua atât ca secund cât și ca libero și internaționalul moldovean de 2,16 metri , Vasile Talpă care evolează pe postul de centru.

De asemenea, staff-ul echipei CSM Arcada Galați și-a prelungit întelegerea pentru încă un sezon, astfel antrenorul principal Sergiu Stancu îl va avea secund tot pe Răzvan Tănăsescu, Carlo Sati va fi în continuare preparatorul fizic al campioanei României iar fizioterapeut va fi tot Eugen Pascale.

CSM Arcada Galați a făcut și primul tranfer. La Galați a ajuns internaționalul român Răzvan Olteanu, voleibalist care evoluează pe postul de centru. Sportivul de 2,04 metri a evoluat în cariera sa , la Dinamo , Volei Municipal Zalau și SCM ,,U” Craiova.

Răzvan Olteanu a evoluat în reprezentativa României la Campionatul European de Volei care s-a desfășurat în septembrie în Franța.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

csm arcada galațivolei