UPDATE Canotaj: Fetele obțin aurul pentru România! Două medalii pentru echipajele noastre la CM U23 de la Poznan

CITEȘTE ULTIMA ȘTIRE DESPRE CANOTAJ:
România a cucerit cinci medalii la Campionatele Mondiale de canotaj tineret U23 de la Poznan

Două dintre cele cinci bărci românești calificate în finalele Campionatului Mondial U23 de la Poznan au cucerit astăzi medalii. România va mai fi reprezentată duminică în alte trei finale:

• Ora 12:40. Feminin patru rame (W4-), Hegheș Mădălina, Amalia Bereș, Cașu Mădălina-Gabriela, Parașcanu Roxana.
• Ora 12:55. Masculin patru rame (M4-), Țigănescu Mihai-Vasile, Pascari Cosmin, Berariu Ștefan-Constantin, Huc Ciprian.
• Ora 14:40. Masculin opt plus unu (M8+),Chioseaua Alexandru, Semciuc Mugurel-Vasile, Matinca Alexandru, Radu Constantin, Adam Constantin, Bejan Sergiu-Vasile, Dedu Gheorghe-Robert, Macovei Alexandru-Cosmin și Munteanu Adrian.

VEZI VIDEO AICI

Barca masculină de dublu rame (M2-) – cu Ciobica Dumitru-Alexandru și Lehaci Florin-Sorin a cucerit, astăzi (sâmbătă, 28 iulie), medalia de argint, în timp ce echipajul de patru vâsle feminin (W4x) – cu Logofătu Elena, Bodnar Nicoleta-Ancuța, Radiș Simona-Geanina, Vasile Georgiana a izbutit să urce pe prima treaptă a podiumului și să aducă AURUL pentru România.

UPDATE: 18:00 – Echipajul de patru vâsle feminin (W4x) a cucerit AURUL la Campionatul Mondial U23 de la Poznan, după o cursă excelentă făcută de fetele noastre, în care au condus de la un capăt la celălalt.

UPDATE 17:50 – Echipajul de dublu rame masculin (M2-) a cucerit argintul la Campionatul Mondial U23 de la Poznan, după o cursă excepțională făcută de băieții noștri în care au condus până în ultmii 250 de metri, când au fost depășiți de sportivii din Africa de sud.

Urmează fetele la  patru vâsle (W4x)


Echipajele de dublu rame masculin și patru vâsle feminin au obținut calificarea în finală încă de vineri și vor trage astăzi pentru medalii, după ora 17:30, în timp ce echipajul de patru rame masculin s-a calificat în această dimineață, iar duminică va lupta pentru medalii.

Cele trei bărci calificate în finalele Campionatului Mondial U23 vor intra în concurs astfel:

Sâmbătă
Ora 17:40 (ora României), finala masculină de dublu rame (M2-) – cu Ciobica Dumitru-Alexandru și Lehaci Florin-Sorin. Ei vor concura cu bărcile din Italia, Germania, Franța, Africa de Sud și Grecia.

Ora 17:55, finala feminină de patru vâsle (W4x) – cu Logofătu Elena, Bodnar Nicoleta-Ancuța, Radiș Simona-Geanina, Vasile Georgiana. Concurentele lor vor fi echipajele din SUA, Germania, Marea Britanie, Olanda și Canada.

Duminică
Finala patru rame masculin (M4-), Țigănescu Mihai-Vasile, Pascari Cosmin, Berariu Ștefan-Constantin, Huc Ciprian (foto).

Urmărește-ne pe Facebook:

Campionatului Mondial U23 de la Poznancanotajcanotaj romania