[COMUNICAT] Gimnastica: Dinamo, campioana naționala la junioare 3, nivelul 2. Ella Oprea – locul 1 la individual compus și la paralele

Sala Polivalentă din municipiul Onești găzduiește în aceste zile un adevărat festival al gimnastelor junioare, care se întrec pentru stabilirea noilor campioane naționale (individual și pe echipe). Astăzi, în concursul rezervat junioarelor 3 – nivelul 2 (sportive de 10 ani), CS Dinamo a dat recital și a obținut ambele titluri, pe echipe și la individual compus.

În componența Ella Milena Oprea-Crețu, Ștefania Călițu, Mărioara Ana (sportive antrenate de Anca Drăghici și Dan Potra), Erika Traicu (antrenori, Lăcrămioara și Cristian Moldovan), CS Dinamo nu le-a dat nicio șansă adversarelor, câștigând titlul pe echipe cu un total de 163,025. Pe locurile următoare s-au clasat CSS 1 Timișoara cu 160,175p și CSS Municipal Bârlad cu 159,125p.

La individual compus, Ella Milena Oprea-Crețu a dovedit încă o dată că este un lider al generației sale, cucerind titlul național cu un total de 54.975. În cadrul aceleiași ierarhii, Ștefania Călițu s-a clasat pe locul 4 (54.150), iar Erika Traicu (53.300) și Mărioara Ana (53.300) au ocupat locul 8.

Vineri, în concursul pe aparate, Ella Oprea a cucerit un nou titlu național, la paralele.

Miercuri, la junioare III – nivelul 1, CS Dinamo s-a clasat pe locul 8 în concursul pe echipe. Componența echipei: Alexia Dinu, Maria Musca, Ana Chisar, Cristina Mamele.

campioana naționala la junioare 3Ella OpreaGimnastica: Dinamo