Cristina Neagu a fost votată MVP-ul sezonului în Liga Florilor!

Cotidianul online Prosport i-a provocat din nou pe antrenorii de primă ligă, feminin și masculin, să voteze superlativele sezonului în handbalul românesc. La capătul celui mai greu an competițional din istoria handbalului românesc, Clubul Sportiv Municipal București poate fi mândru. Din nou!

Cristina Neagu a fost desemnată MVP-ul sezonului în Liga Florilor!
„Pentru desemnarea celei mai valoroase jucătoare, fiecare antrenor a avut opțiunea de a oferi un Top 3, pentru care am oferit următoarele punctaje: locul 1 (4 puncte), locul 2 (2 puncte), locul 3 (1 punct). Absolut toți cei 14 antrenori au văzut-o pe Cristina Neagu între cele mai bune trei jucătoarele ale sezonului. Căpitanul echipei naționale a însumat nu mai puțin de 43 de puncte! Este pentru a doua oară când Neagu este desemnată MVP, după 2018, de când ProSport efectuează această anchetă (sezonul 2016-2017). În 2017, titlul a ajuns la Cristina Zamfir, iar în 2019, la Yuliya Dumanska”, informează prosport.ro.

În echipa ideală a sezonului se regăsesc, alături de Cristina Neagu (cel mai bun inter stânga), alte două jucătoare legitimate la CSM București. Este vorba despre Denisa Dedu – desemnată cel mai bun portar și LinneaTorstensson – cea mai bună apărătoare.

La ancheta prosport.ro au participat antrenorii Florentin Pera, Adrian Vasile, Costică Buceschi, Ovidiu Mihăilă, Neven Hrupec, Horațiu Pașca, Alexandru Weber, Gheorghe Tadici, Bogdan Burcea, Victorina Bora, Carmen Amariei, Alin Bondar, Gheorghe Covaciu și Ion Crăciun.

Reamintim faptul că în urmă cu o săptămână, Federația Română de Handbal a decis ca sezonul 2019-2020 să se încheie, fără a se acorda titlul de campioană.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

cristina neaguhandbal