Handbal masculin: CSM București va juca în noul sezon al EHF Challenge Cup

Federația Europeană de Handbal a anunțat că echipa masculină a Clubului Sportiv Municipal București va evolua în sezonul următor al EHF Challenge Cup (viitoarea MEN’S EHF European Cup).


Decizia EHF vine ca o recunoaștere a meritelor formației CSM București, care anul trecut a cucerit trofeul la capătul unui sezon senzațional, iar în acest an competițional a ajuns în sferturile de finală ale competiției, fază în care sezonul a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus. 

Unul dintre obiectivele formației lui Daniel Anca în acest sezon era reprezentat de cucerirea, pentru a doua oară consecutiv, a EHF Challenge Cup. 

Reamintim că CSM București a încheiat sezonul 2019-2020 al Ligii Zimbrilor pe locul 5, ca urmare a unei decizii a Federației Române de Handbal, la egalitate de puncte cu AHC Dobrogea Sud Constanța (în fața căreia avea avantajul meciurilor directe – un succes și un egal) și la un punct în spatele formației CS Minaur Baia Mare. 


În finala EHF Challenge Cup de anul trecut, CSM București a trecut de formația portugheză Madeira Andebol SAD, 22-22 la Funchal și 26-20 la București.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

handbalhandbal csm bucuresti