Cuplaj handbal – baschet in Polivalenta din Craiova miercuri – 7 martie | Echipele craiovene intalnesc liderii

Miercuri – 7 martie iubitorii sportului alb-albastru din Craiova sunt asteptati in numar cat mai mare la Sala Polivalenta pentru a fi alaturi de echipele din Banie in confruntarile cu liderii din Liga Florilor si Liga Nationala de baschet masculin.

Cu incepere de la ora 16:30, echipa de handbal feminin SCM Craiova va primii vizita campioanei en-titre CSM Bucuresti. Partida dintre liderul Ligii Florilor si ocupanta locului 2 conteaza pentru etapa a 19-a a competitiei. Ambele echipe au un program infernal cu meciuri atat in Liga Nationala de handbal feminin, cat si in Cupele Europene: Liga Campionilor si Cupa EHF.

Handbalistele din Craiova conteaza pe sprijinul publicului in meciul de miercuri si spera sa faca o partida buna, si de ce nu sa si produca surpriza etape.

Grigore Albici, antrenor S.C.M. Craiova:Ne bucurăm că putem să oferim Craiovei un meci cu jucătoare de talie mondială. Ambele echipe ne pregătim pentru partidele din cupele europene din weekend: noi la Togliatti și C.S.M. București – la Rosov Don. Sperăm să facem un joc foarte bun și să mulțumim publicul, care sperăm să vină în număr cât mai mare la sală, să ne ajute așa cum s-a întâmplat în ultimele partide. Va fi foarte important ca jucătoarele să fie sănătoase, pentru că la meciul trecut, atât Bogdan Burcea, cât și anumite fete nu au fost în plenitudinea forțelor.”

Ana Maria Țicu, jucătoare S.C.M. Craiova:“Mâine ne așteaptă un meci foarte greu și trebuie să intrăm pe teren foarte motivate. C.S.M. București nu are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea știe valoarea lor. Vrem să dăm ce avem mai bun pe teren și poate vom reuși o surpriză. Așteptăm să vină spectatorii în număr cât mai mare la sală, să ne încurajeze, așa cum s-a întâmplat în ultimele jocuri.”

De la ora 19:00, tot in Sala Polivalenta din Craiova, spectatorii sunt asteptati sa sprijine si echipa de baschet SCM U Craiova. Baschetbalistii antrenati de Rami Hadar primesc vizita liderului din Liga Nationala – formatia BC CSU Sibiu.

Sibienii au acumultat dupa 18 etape 32 de puncte in urma a 14 victorii si doar 4 infrangeri, in timp ce echipa olteana ocupa pozitia a 7-a cu 26 de puncte( 9 victorii, 8 infrangeri).

Jucatorii alb-albastri conteaza pe forma buna in care se afla si doresc sa faca un meci bun si sa obtina un nou succes, dupa ce in etapa trecuta s-au impus pe terenul echipei Dinamo Bucuresti la scorul de 117-54.

Dan Ioan, antrenor S.C.M. Craiova: „Întâlnim o echipă foarte atletică, joacă foarte agresiv și jucătorii sunt foarte imprevizibili. Suntem pe un trend ascendent, am fost mulțumiți de băieți, de modul în care au tratat partida de la Dinamo și sperăm să obținem un succes cu C.S.U. Sibiu.”

LaMarcus Reed, jucător S.C.M. Craiova: “Vom avea un meci greu, însă sunt convins că avem forța să ne impunem. Sper să avem fanii alături de noi și să ne poarte spre un nou succes.”

Iulian Orbeanu, jucător S.C.M. Craiova:“Ne pregătim intens ca la ora partidei să fim în formă maximă și sunt convins că vom arăta acest lucru pe teren.”

Ambele partide vor fi transmise la tv. Meciul de handbal feminin dintre SCM Craiova si CSM Bucuresti se vede in direct la Telekom Sport si Digi Sport. Partida de baschet masculin dintre SCM U Craiova si BC CSU Sibiu se vede la Digi Sport.

Urmărește-ne pe Facebook:

baschetbaschet masculinbaschet scm u craiovacsm bucuresticsu sibiuhandbalhandbal femininscm craiova handbal