Echipajele românești U23 au obținut 10 medalii la Campionatele Europene de Canotaj

Un nou weekend perfect pentru echipajele românești U23. Canotorii români au obținut 10 medalii: cinci de aur și cinci de argint, la Campionatele Europene de Canotaj din Polonia.

Medaliile au fost obținute după cum urmează:

– AUR pentru România în proba de 8+1 feminin (BW8+). Echipajul a fost alcătuit din: Vilceanu Estera-Costina-Beatrice, Rosu Larisa-Elena, Ailincai Adriana, Tivodariu Maria, Turcanu Alice-Elena, Dinulescu Raluca-Georgiana, Rusu Magdalena, Radis Simona și Petreanu Victoria-Stefania.

– AUR în proba de patru rame masculin (BM4-) pentru sportivii Berariu Stefan, Danciu Alexandru-Laurentiu, Arteni Florin și Huc Ciprian.

 

– AUR la Campionatele Europene Under 23 de la Kruszwica (Polonia) pentru Campioana Olimpică Simona Radiș în proba de simplu vâsle feminin (BW1x).

Simona Radiș a stabilit un record mondial de tineret!

– AUR pentru echipajul de patru rame feminin (BW4-), compus din Popa Andreea, Tivodariu Maria, Rusu Magdalena și Juncanariu Dumitrita.

– AUR în proba de patru plus unu rame feminin (BW4+), echipaj alcătuit din: Bucu Amalia, Bogdan Larisa-Andreea, Lungu Manuela-Gabriela, Podaru Cosmina-Maria și Petreanu Victoria-Stefania.

– ARGINT în proba de 8+1 masculin (BM8+). Felicitări: Bucur Dumitru-Valentin, Simion Dorin, Mandrila Andrei, Chelaru Nicu-Iulian, Ceobanu Florin, Cireasa Marian, Lungu Andrei, Gherasim Alexandru și Dumbrava Gavril.

– ARGINT pentru echipajul de dublu vâsle feminin (BW2x), compus din Druga Cristina și Ungureanu Alexandra.

– ARGINT pentru echipajul de dublu rame masculin (BM2-), compus din Ciobica Dumitru-Alexandru și Lehaci Florin la Campionatele Europene Under 23 de la Kruszwica (Polonia).

– ARGINT în proba de dublu rame feminin (BW2-) pentru Ailincai Adriana și Baletchi Alina-Maria la Campionatele Europene Under 23 de la Kruszwica (Polonia).

– ARGINT  la Campionatele Europene Under 23  de la Kruszwica (Polonia) pentru echipajul de patru plus unu rame masculin (BM4+). Felicitări, Mandrila Andrei, Chelaru Nicu-Iulian, Ceobanu Florin, Neamtu Claudiu și Dumbrava Gavril.

S-au mai obținut urmatoarele rezultate:

– Locul 4 în Finala A pentru echipajul de patru vâsle feminin (BW4x), format din Ciotau Emanuela-Ioana, Cires Patricia, Morosanu Andrada Maria și Huc Georgiana-Simona.

– Nicoara Cristian-Vasile a concurat astăzi în Semifinalele C/D la proba de simplu vâsle masculin (BM1x). A încheiat cursa pe locul 1, calificându-se astfel în Finala C.

– La dublu vâsle masculin (BM2x), Timis Sebastian și Morar Gheorghe au încheiat pe locul 2 cursa din Finala B, ocupând poziția 8 în clasamentul general. 👏

– În Finala B de patru vâsle masculin (BM4x), Scripcaru Gheorghe, Horodisteanu Florin Bogdan, Cojocaru Cristian-Ionut și Cornea Andrei-Sebastian au încheiat cursa pe locul 2. Ocupă locul 8 în clasamentul general.

 

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

campionatele europene de canotaj u23canotaj