Handbal feminin: Craiova – Brăila, un meci cât o finală în sferturile Cupei României

Vineri, 5 mai, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, iar Craiova s-a ales cu una dintre cele mai redutabile adversare.

foto: arhiva 007sport

Dacă în urmă cu câteva zile SCM Craiova întâlnea în optimile de finală ale competiției echipa HC Zalău, câștigătoarea medaliei de bronz în Liga Națională, iată că în sferturi gradul de dificultate al formației întâlnite crește, echipa din Bănie urmând să se dueleze pentru un loc în Semifinale cu medaliata cu argint din Liga Națională, HC Dunărea Brăila.

Meciul dintre Craiova și Brăila se va disputa joi, 11 mai, în Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 17:00, iar antrenorul echipei alb-albastre speră la un public cât mai numeros alături de handbaliste și promite că formația sa va lupta pentru a accede în Final-Four-ul Cupei României.

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova: „Este cea mai puternică adversară pe care o puteam întâlni după echipa campioană C.S.M. București. Este derby-ul acestei faze a Cupei Românei.Ne așteaptă un joc foarte dificil în care determinante vor fi angajamentul și concentrarea pe toată durata partidei. Sunt convins că vom avea un public numeros alături de noi și alături de fanii noștri vom lupta pentru a accede în final-four-ul competiției.”

În sferturile de finală ale Cupei României se vor disputa următoarele partide:

C.S.M. BUCUREȘTI/”U” CLUJ – H.C.M. RÂMNICU-VÂLCEA
Rapid BUCUREȘTI – C.S.M. BISTRIȚA
S.C.M. CRAIOVA – H.C. Dunărea BRĂILA
C.S.M. Unirea SLOBOZIA – C.S.M. ROMAN

featured