Handbal feminin: Handbalistele de la SCM Craiova așteaptă publicul alături de echipă la primul meci de pe teren propriu

Duminica 18 septembrie începând cu ora 16:00 echipa de handbal feminin SCM Craiova va disputa prima partida de pe teren propriu din sezonul competițional 2016-2017 al Ligii Nationale de handbal feminin a Romaniei.

Sportivele conduse de Bogdan Burcea și Grigore Albici așteaptă publicul în număr cât mai mare în Sala Polivalenta din Craiova si promit ca pe langa spectacol vor face tot posibilul sa obtina si a doua victorie din acest sezon. Deși vor juca in compania unei formatii nou promovate intreaga echipa este constienta ca vor avea in fata un meci dificil, din echipa adversa, CSM Bistrita, facand parte multe jucatoare cu experienta.

Înaintea partidei de duminica, antrenorul second al alb-albastrelor și experimentata jucătoare Valentina Ardean Elisei au prefațat jocul ce va urma.

Grigore ALBICI, antrenor S.C.M. Craiova:
“Ne aşteaptă un meci greu cu C.S.M. Bistriţa. Chiar dacă este echipă nou-promovată, Bistriţa are în componenţă jucătoare care au evoluat în Liga Naţională şi la lotul naţional. Fetele trebuie să trateze serios acest joc, aşa cum au făcut-o şi în meciul cu Cisnădie şi trebuie să fie o victorie fără emoţii pentru noi.”

Valentina Ardean Elisei, jucătoare S.C.M. Craiova
“Meciul cu Bistriţa este important pentru noi şi ne dorim să obţinem un rezultat pozitiv. Va fi un meci greu şi îl vom trata cu maximă seriozitate. Emoţii vor fi, dar trebuie să trecem peste cu ajutorul publicului. Ne dorim să fie cât mai multă lume alături de noi, să ne susţină, pentru a obţine rezultate pozitive, să fie un public numeros la sală.”

Meciul dintre SCM Craiova si CSM Bistrița va fi transmis in direct la TVR 1 începând cu ora 16:00. Intrarea la meci se va face pe baza de bilet a cărui valoare este 5 lei. Pentru copii intrarea este liberă.