Handbal feminin: Patricia Vizitiu va juca la CSM Galați

Handbalista Patricia Vizitiu a ajuns la un acord cu echipa de handbal feminin CSM Galați unde va evolua în sezonul 2020-2021.

După semnarea contractului, experimentata jucătoare a făcut declarații pentru pagina de facebook a CSM Galați: ,, Am ales oferta Clubului Sportiv Municipal Galați pentru că am descoperit aici oameni care își doresc performanță. Am discutat cu oameni de sport care înțeleg fenomenul și își doresc să construiască o echipă frumoasă în orașul de la Dunăre.

Nu-mi este frică de presiune, pentru că presiunea este peste tot , la orice nivel. Am mulți ani de când joc handbal și nu mă mai sperie nimic.

Știu că doamna antrenor Alexandrina Soare este considerată o antrenoare dură dar eu o respect mult și sunt convinsă că ne vom înțelege bine pentru că eu sunt o persoană care respectă regulile. Vreau să creăm o adevărată familie în care toate jucătoarele să fie consțiente că tragem la aceeași căruță. Dacă vom fi unite, vom putea realiza lucruri foarte frumoase împreună.

Sper ca evoluțiile mele de la Galați să mă aducă în continuare în atenție echipei naționale. Eu știu jocurile de culise de la națională dar încă îmi doresc să mi se cânte imnul.

Nu pot să promit că voi înscrie un anumit număr de goluri dar pot să vă asigur că voi da totul pentru CSM Galați și pentru suporterii care vor umple cu siguranță tribunele Sălii Sporturilor.,,

Patricia Vizitiu a evoluat pentru toate echipele importante din România, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm Vâlcea, CSM București, HCM Rm Vâlcea, CSM Craiova .

Patricia are 46 de meciuri pentru echipa de senioare a României pentru care a reușit să marcheze 61 de goluri.

Jucătoarea născută în același an cu Cristina Neagu, 1988, evoluează pe postul de Inter dreapta și a marcat 266 de goluri în ultimii 5 ani în care a evoluat pentru Minaur Baia Mare, SCM Rm Vâlcea și SCM Craiova.

Vizitiu are în palmares și Cupa EHF cucerită în 2018 cu SCM Craiova, precum și medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal în 2015 , cu reprezentativa de senioare a României.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

CSM Galatihandbalpatricia vizitiu