Handbal feminin: Zamfir premiată înaintea meciului cu HC Dunărea Brăila

Craiovenele n-au glumit când au spus că sunt pregătite de meciul cu HC Dunărea Brăilea. Acestea le-au zdrobit ieri pe brăilene, în sala Polivalenta din Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României, impunându-se cu scorul de 28-18.

foto: scmcraiova.ro

S.C.M. CRAIOVA: 

Dumanska, Pașca, Stanciu – Nikolic (9 g.), Zamfir (7 g.), Elisei (7 g.), Băbeanu (2 g.), Trifunovic (1 g.), Apipie (1 g.). Șelaru, Ianași, Burlachenko, Zaremba.

Antrenori: Bogdan BURCEA, Grigore ALBICI

La finalul meciului antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, a declarat că „am dominat partida de la început până la final şi nu s-a pus problema învingătoarea. În ultimele 15 minute ne-am relaxat. Pentru mine importante sunt calificarea şi că fetele sunt sănătoase.”

„Mă bucur foarte mult că am ajuns în Final Four şi sper că vom juca finala. Am avut un sezon bun, este frustrant că am terminat pe locul 4, la diferenţă mică faţă de locurile 2 şi 3. Ne dorim ca în sezonul viitor să avem rezultate mai bune şi un loc pe măsură.” a spus, la finalul partidei, Cristina ZAMFIR, jucătoare S.C.M. Craiova.

Interul stânga de la Craiova, Cristina Zamfir, a fost premiată pentru performața de a fi cea mai bună marcatoare a Ligii naționale de handbal feminin în acest an, atât de clubul la care activează cât și de Federația Română de Handbal.

Cristina Zamfir a înscris 186 de goluri în această ediție a campionatului Ligii Naţionale de handbal feminin.

Ea a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de ea:

„Dedic trofeul publicului, antrenorilor, colegelor şi tuturor celor care m-au susţinut în acest an. Le mulţumesc pentru tot!”

Urmăriți-ne pe facebook:

featured