Handbal (M) | Liga Zimbrilor – Rezumatul etapei a șaptea

În primul meci al etapei, AHC Potaissa Turda a reușit să se impună, pe teren propriu, în fața vicecampioanei de anul trecut, CSM București, cu scorul de 32-26.

CS Dinamo București, liderul la zi în Liga Zimbrilor, a dispus cu greu de CSU Suceava, scor 29-28, după un meci în care s-au evidențiat mai mult greșelile de arbitraj decât evoluțiile celor două echipe.

În ultimul meci al etapei, Clubul Sportiv al Armatei a trecut de nou promovata CSM Făgăraș, într-un meci pe care a părut să-l controleze de la un capăt la altul, fără să apese prea tare pe accelerație, cu scorul de 26-20.

În celelalte meciuri disputate în Ligă, SCM Politehnica Timișoara reușește să se întoarcă acasă cu trei puncte, obținute pe terenul celor de la CSM Satu Mare (23-22), care rămân asemeni celor din Făgăraș, fără victorie în campionat. HC Odorhei câștigă la limită în deplasare, în fața echipei AHC Dunarea Călărași (25-24). HC Vaslui a fost cea de-a treia echipă, care în etapa a șaptea, nu a reușit să-și apere punctele pe teren propriu, vasluienii fiind învinși de ocupanta locului doi în clasament, HC Dobrogea Sud, scor 26-24. CSM Focșani 2007 se impune la șapte goluri pe teren propriu, contra celor de la CS HC Adrian Petrea Resita (27-20).

Etapa a opta din Liga Zimbrilor se va desfășura în perioada 11-13 Oct. 2016 și va debuta cu meciul dintre HC Odorhei și CSM Bucuresti, meci transmis în direct de DigiSport și DolceSport.