Handbal masculin: CSM București, cu un pas mai aproape de podium

CSM București s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Minaur Baia Mare (29-24) și a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii Zimbrilor.

”Tigrii” au mai făcut un pas înainte spre atingerea obiectivului! După ce marți au câștigat partida cu Bacău, la doar patru zile distanță au obținut o nouă victorie, de data aceasta în fața unui adversar mult mai dificil, Minaur Baia Mare, formație aflată pe ultimul loc al podiumului în competiția internă.

Handbaliștii pregătiți de Dan Anca au condus ostilitățile de la început până la final și au demonstrat că pot fi determinați, încrâncenați și concentrați pe toată durata unui meci. S-a terminat 29-24 pentru CSM București, un joc foarte bun pentru tinerii din lotul nostru, Aron Dedu și Liviu Caba, autori a trei goluri, respectiv două.

Cel mai bun marcator al ”tigrilor” a fost Ionuț Ramba, cu șase reușite. Au mai înscris: Goce Georgievski, Chike Onyejekwe, câte cinci goluri, Selicani Teixeira, Octavian Bizău și Aron Dedu, câte trei goluri, Liviu Caba, două goluri, Vlad Rotaru și Robert Militaru, câte un gol.

Chiar dacă avem probleme de efectiv, ne-am concentrat, am luptat cu toate forțele și am crezut în șansa noastră până la ultimul fluier. Mai avem încă o etapă, meciul cu Turda, ne dorim să terminăm anul cu o victorie acasă și să petrecem liniștiți sărbătorile. Dacă la începutul campionatului am avut ceva probleme, le-am remediat pe parcurs și acum consider că avem o evoluție foarte bună” Ionuț Ramba, handbalist CSM București.

Mă bucur că am câștigat cel de-al treilea joc într-un timp relativ scurt, cu o echipă puternică. Sperăm ca de la meci la meci să creștem și la ultimul meci, cel cu Turda, să arătăm aceeași dispoziție la efort cum am făcut-o în partida cu Baia Mare. Evoluția băieților a fost încântătoare. Toată lumea care a fost pe teren s-a achitat perfect de sarcini și și-au adus toți aportul la victorie. Asta mă bucură cel mai mult” Daniel Anca, antrenor CSM București.

Prin acest succes, echipa CSM București a urcat pe locul patru în clasament, la doar două puncte distanță de Minaur și cinci în urma celor de la Potaissa Turda, următorul adversar. Meciul cu ardelenii este programat joi, 12 decembrie, de la ora 17.00, in Sala Rapid.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

csm bucuresti handbalhandbalhandbal masculinLiga Zimbrilor