Laurențiu Lică, Robert Călin și Sergio Diaconescu continuă în Bănie

Echipa de volei masculin SCM U Craiova și-a asigurat serviciile a trei jucători pentru sezonul 2022-2023.

Primul care a ales să continue la Craiova este chiar căpitanul echipei, Laurențiu Lică. Cunoscutul voleibalist a semnat contractul încă din 18 aprilie.

În vârstă de 42 de ani, Laurențiu Lică va juca alături de echipa de volei SCM U Craiova și în sezonul 2022-2023.

„Laurențiu Lică și-a legat numele de cele mai importante momente din istoria echipei de volei masculin SCM Universitatea Craiova și a devenit o adevărată legendă în tricoul alb-albastru.
An de an, omul și sportivul Lică dă un exemplu sportivilor români prin devotamentul, ambiția și determinarea pe care o arată la fiecare meci și fiecare antrenament.

Laurențiu, suntem gata să continuăm să scriem istorie împreună! „, se arată în comunicatul emis de SCM Craiova.

Laurenţiu Lică este şi team manager al naţionalei masculine a României din 2021.

Experimentatul voleibalist și-a început cariera la CSU CSŞ Galaţi, iar în 1998 s-a transferat la clubul craiovean, pentru care a evoluat timp de patru sezoane. A mai jucat apoi la Petrom Ploieşti, VCM Constanţa, Gazelec FC Olympique Ajaaccio Volleyball, Beauvais Oise Universite Club, CVM Tomis Constanţa, Montpellier Volley Universite Club, Chaumont Volley-Ball 52, Martigues Volley-Ball, înainte de a reveni la SCM ”U” Craiova (2014). A mai trecut un sezon pe la Tricolorul Ploiești(2017-2018  unde a reușit eventul), după care a revenit din nou alături de echipa olteană.

Al doilea jucător care a ales să continue încă un sezon la formația din Bănie este tânărul Robert Irinel Călin.

În vârstă de 21 de ani, component al echipei naționale a României, Robert, o mare speranță a voleiului masculin craiovean și românesc, a ales să își continue cariera la clubul la care a făcut pasul de la juniori la seniori – SCM Universitatea Craiova.

Al treilea voleibalist care va evolua și în sezonul 2022-2023 la Craiova este .

În vârstă de 26 de ani, “libero-ul” echipei de volei masculin SCM Universitatea Craiova și-a trecut în palmares o nouă medalie în actuala stagiune competițională, cea de bronz.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: SCM Craiova

laurentiu licaRobert Călinscm u craiova voleisergio diaconescuvolei