Patru atleți români s-au calificat deja in finalele probelor de la Campionatul European in sală de la Torun

După două zile de la debutul Campionatului European de atletism în sală de la Torun, patru atleți români s-au calificat în finalele probelor la care participă. 

Gabriela Bitan s-a calificat in finala probei de lungime.

Florentina Iusco în finala probei de la lungime. Florentina s-a calificat de pe locul șapte în finală, cu o performanță de 6,57 m (S.B.)

Andrea Miklos s-a calificat în finala probei de 400 m din cadrul Campionatului European de atletism în sală de la Torun. Andrea a terminat a doua prima semifinală, cu timpul de 52.41 secunde, cu 0.13 secunde mai bun decât britanica Pipi Amarachi, care s-a clasat pe locul al treilea. Vineri dimineața, în calificări, Andrea Miklos, s-a clasat a doua în seria ei, cu timpul de 52.57 secunde.

Daniela Stanciu s-a calificat în finala probei de săritura în înălțime din cadrul Campionatului European de atletism în sală de la Torun.

Vineri seara, 5 martie 2021, în Polonia, Daniela a sărit 1,91 m, din a doua încercare, reușit un S.B. și o calificare frumoasă în finală! Înainte de asta, sportiva româncă a sărit din prima peste ștacheta înălțată la 1,76 m, 1,82 m și 1,87 m.

Mihai Cristian Pislaru s-a oprit în calificările probei de 400 m.

Din păcate, Alina Rotaru – sportivă clasată pe locul 5 în urmă cu doi ani, la Glasgow – a terminat pe locul 10 calificările, cu o peformanță de 6,53 m (S.B.). Ultima sportivă calificată în finală a sărit 6,55 m!

Claudia Bobocea și Petronela Simiuc s-au oprit în calificările de la 1.500 m

Robert Parge s-a oprit in semifinalele probei de 400 m.

Sursă: FB – Federația Română de atletism

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

atletismCampionatul European de atletism în sală