Tenis: Rezultatele sferturilor de finală la BRD Bucharest Open 2017

Astăzi s-au disputat sferturile de finale ale turneului BRD Bucharest Open 2017. Se știu cele patru semifinaliste.

În primul meci al zilei, Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie nr. 2, s-a calificat în semifinale, după o victorie categorică, 6-0, 6-3 în fața Tatjanei Maria, din Germania.

Irina Begu a început mai greu meciul cu franțuzoaica Pauline Parmentier, încheind primul set la 7-5. Dar a reușit un set secund perfect, impunându-se cu 6-0, și asigurându-și un loc în ”careul de ași” al BRD Bucharest Open 2017.

Surpriza zilei a venit de la Ana Bogdan care și-a continuat forma excelentă arătată la Openu-ul de la București. Jucătoarea din România a trecut în sferturi de favorita nr. 1 a competiției, letona Anastasija Sevastova, 6-1, 6-3 după doar 63 de minute de joc.

Ultima jucătoare care a acces în semifinale a fost Julia Goerges (Germania), favorita nr.3, care a trecut de compatrioata noastră, Alexandra Dulgheru, cu 7-5, 7-5.

Astfel, Julia Goerges o va întâlni, sâmbătă, 22/07/2017, pe Ana Bogdan pentru un loc în finală. În timp ce Irina Begu o va înfrunta pe Carla Suarez Navarro.

În ultimul meci al zilei de mâine, perechea 100% românească, Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, va întâlni perechea Katarzyna Piter/Maryna Zanevzka.

Ana Bogdanbrd bucharest open 2017