Volei feminin: Ana Stoian va evolua la SCM U Craiova

Voleibalista Ana Valentina Stoian a ajuns la un acord cu echipa de volei feminin SCM U Craiova. Sportiva va evolua pentru formația din Bănie în sezonul 2020-2021.

Ana Valentina Stoian, sportivă SCM Craiova: “Mă bucur să mă întorc după acești ani petrecuți departe de casă. Îmi doresc să contribui la ascensiunea echipei și la continuarea proiectului întreprins de către conducere, proiect ce sperăm să ducă la promovarea în primul eșalon voleibalistic, acolo unde este locul Craiovei.”

Lucian Zlotea, antrenor SCM Craiova:„Mă bucur că putem anunţa un nou transfer, poate chiar o „repatriere”. Este vorba de craioveanca Ana Stoian, o sportivă de calitate , componentă a loturilor naţionale de tineret. Sunt convins că în ultimii ani a căpătat destulă experienţă şi, prin calităţile ei va reuşi să ne ajute. Îi mulţumesc pentru încrederea acordata. Continuam proiectul.”

Ana Valentina Stoian – 25.08.2000, a început voleiul la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” Craiova, a mai jucat la Medicina Tg. Mureş, CSM Bucureşti, CSO Voluntari şi Ştiinţa Bacău, este componentă a loturilor Naţionale.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

voleivolei feminin