Volei feminin: CS ”U” NTT Data Cluj a bifat cinci transferuri în vederea noului sezon competițional

Echipa de volei feminin CS ”U” NTT Data Cluj a transferat cinci voleibaliste până în prezent în vederea noului sezon competițional. S-au alăturat echipei clujene sportivele Iulia Dima(16 ani – secund), Ioana Alexandra Cauc (22 ani – secund), Maria Valentina Badea (19 ani – centru), Mara Dumitrescu ( 18 ani – secund), Natalia Preda (22 ani – ridicător).

Iulia Dima joacă pe postul de secund și a mai evoluat pentru formațiile CSS Baia Mare (2016-2018) și CS Victoria Nădlac (2018-2020). Iulia a făcut parte din lotul național de U16 și va fi cu dublă legitimare cu LPS Cluj.

„Îmi doresc să evoluăm ca și echipă, să învăț de la colegele mele cu experiență și să avem rezultate frumoase împreună”, a declarat voleibalista universitară Iulia Duma.

Cauc Ioana Alexandra mai jucat pentru CS Lugoj și CSU Medicina Târgu Mureș. Sportiva face parte și din lotul național de junioare.

 „Mă bucur că am semnat cu echipa „U” NTT Data Cluj. Sunt sigură că aici voi evolua ca jucătoare și sper ca în sezonul următor să obținem rezultate bune.”

Maria Valentina Badea și-a început cariera de voleibalistă la CS Constanța, ca mai apoi să joace pentru Medicina Tg. Mureș timp de trei ani, urmând să mai joace pentru CS Medgidia și Academia de Volei Tomis Constanța, divizia B.

Maria face parte și din lotul național încă din 2015, alături de care a participat la Balcaniade și la Campionatul European under 18 în 2017.

Am decis că în urma finalizării junioratului să trec la un alt nivel. Am ales să vin la „U” NTT Data Cluj-Napoca” deoarece consider că este echipa ideală unde aș putea să evoluez, să mă formez ca jucătoare și să joc in prima ligă.”

Mara Dumitrescu a jucat pentru Medicina Târgu Mureş şi CSU Braşov. Voleibalista care joacă pe postul de secund, face parte şi din lotul naţional de junioare, alături de care a participat atât la campionatul mondial de volei, cât şi la FOTE, unde a devenit vicecampioană.

”Mă bucur că am semnat cu „U” pentru că aici se promovează jucătoarele tinere. Vreau ca împreună cu echipa să obţinem rezultate frumoase la sfarsitul campionatului , a declarat voleibalista.

Natalia Preda a venit de la Rapid București, formație pentru care a evoluat un sezon. Natalia a mai activat la cluburile CSM Satu Mare, ACS Agroland Timișoara, CSM Lugoj și CS Medgidia.

Mă bucur că am reușit să ajung la Cluj și să fac parte din acest proiect și sper să fie pe termen cât mai lung. Sper să fie un an productiv și să reușim să ne atingem obiectivul propus, adică să ne clasăm în primele șase echipe”, a declarat voleibalista universitară, Natalia Preda.

Formația CS ”U” NTT Data Cluj s-a despărțit de Ioana Vodă, Alina Gagea și Andreea Tămaș. Și-au prelungit contractul următoarele sportive: Paula Tarța și Gabriela Dancu. De asemenea, la U NTT Data Cluj se află sub contract voleibalistele:  Sabina Miclea, Raluca Cocoș, Adina Stanciu, Simina Străchinescu, Alexandra Bara, Melinda Șipoș, Angelica Podină.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

CS ”U” NTT Data Clujvolei