Volei feminin: CSM Târgoviște are un centru nou

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște ajuns la un acord pentru sezonul 2020-2021 cu Dominika Sobolska din Belgia, sportivă care va activa pe postul de centru.

Sportiva are 28 de ani și este la prima experiență în campionatul românesc. Dominika Sobolska și-a creat o carieră impresionantă evoluând în campionate puternice precum cele ale Poloniei, Turciei și Italiei, fiind în același timp și componentă a echipei naționale din Belgia.

Dominika Sobolska – carte de vizită

Data nașterii: 3.12.1991

Locul nașterii: Menin (Belgia)

Înălțime: 187 cm

Greutate: 83 kg

Cluburi la care a evoluat: Volley Wroclaw (Polonia), Chemik Police (Polonia), MKS Dabrowa Gornicza (Polonia), Promoball Vollyeball (Italia), BKS StalBielsko-Biala (Polonia), Canakkale Belediyespor (Turcia), Aydin Buyukșehir Belediyespor (Turcia), Lardini Filottrano (Italia)

Post: Middle-blocker.

Dominika Sobolska – performanțe:

  • Campioană a Poloniei;
  • Căștigătoare a Cupei Poloniei
  • Componentă a echipei naționale a Belgiei.

CSM Târgoviște a ajuns la un acord de prelungire a contractului și cu sportiva Ilka Van de Vyer pentru sezonul 2020-2021.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani va face parte din lot și pentru campionatul viitor, perfectarea înțelegerii fiind parafată de cele două părți în aceste zile: „Ilka este una dintre jucătoarele pe care ne vom baza și în continuare. Ne bucurăm să vă anunțăm că am reușit să ajungem la un acord și pentru sezonul care vine”, a transmis directorul clubului, Cristian Savu.

Ilka Van de Vyer – carte de vizită

Data nașterii: 26 ianuarie 1993

Locul nașterii: Dendermonde (Belgia)

Înălțime: 180 cm

Greutate: 82 kg

Cluburi la care a evoluat: Asterix AVO Beveren (Belgia), RC Cannes (Franța), Il Bisonte Firenze (Italia), Calcit Kamnik (Slovenia), Rote Raben Vilsbiburg (Germania).

Post: Setter

Ilka Van de Vyer – performanțe

Componentă a lotului național al Belgiei, medaliată  cu bronz la Campionatele Europene cu naționala Belgiei (Germania – 2013), campioană la Jocurile Olimpice de Tineret (Singapore – 2010)

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

csm targovistevolei