Volei feminin: Dinamo si-a adus intariri din Brazilia pentru postul de centru

Echipa de volei feminin CS Dinamo Bucuresti continua seria de transferuri pentru sezonul 2019-2020. Formatia alb-rosie va conta in noul sezon competitional pe Natalia Martins din Brazilia, sportiva care activeaza pe postul de centru.

Natalia Aparecida Martins Silva (1.85 m si 34 de ani) se află la prima ei experiență în afara campionatului brazilian. Într-o carieră întinsă pe durata a 19 sezoane, Nati Martins a jucat la aproape toate echipele mari din Brazilia, alături de coechipiere celebre. În palmaresul său se află o Cupă a Braziliei, câștigată în 2018 cu Volei Nestle, dar și un titlu de vicecampioană în 2017. Nati Martins are și patru selecții în naționala Braziliei, una dintre cele mai puternice din lume.

Dinamo a anunțat până acum cinci transferuri internaționale la nivelul lotului de jucătoare: Naoko Hashimoto (Japonia / coordonator), Marina Vujovic (Serbia / libero), Maria Karakasheva (Bulgaria / secund), Maja Burazer (Croația / universal), Natalia Martins (Brazilia / centru). Și-au prelungit contractele Diana Andreea Ariton (centru), Maria Adriana Matei (secund), Ariana Pîrv (secund) și Roxana Iancu (centru).

Antrenor: Stevan Ljubicic (Serbia)

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

dinamo voleiNatalia Martinsvoleivolei feminin