Volei feminin: Roxana Bacsis va juca la Dinamo până în 2022

Echipa de volei feminin CS Dinamo București a realizat un nou transfer de marcă în intersezon. După ce au semnat cu Nneka Onyejekwe (centru), managementul echipei de volei feminin a ajuns la o întelegere și cu Roxana Bacsis(universal).

Roxana Bacșiș (31 de ani) a semnat cu Dinamo până în 2022. ”Sunt fericită că voi juca la un club atât de titrat. Voi da totul pentru Dinamo”, a declarat Roxana.

Roxana Bacșiș este triplă campioană a României, primul titlu cucerindu-l la numai 17 ani cu Rapid AIBO București. Eu am fost primul care a promovat-o la o echipă de seniori, pe când avea numai 15 ani. Dacă a confirmat încă de atunci așteptările, pe când era o voleibalistă la început de carieră, sunt convins că la fel se va întâmpla și acum, când are un atu în plus, experiența”, a declarat vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan.

Roxana Bacșiș a mai câștigat titlul național în România de două ori cu Știința Bacău (2013 și 2014) și a cucerit Challenge Cup cu CSM București în 2016, când a fost cea mai bună realizatoare a competiției continentale. Roxana a jucat și în Franța, la Nantes, în sezonul 2016-2017. De asemenea, a fost componentă a echipei naționale.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

dinamo voleivoleivolei feminin