Volei masculin: Voleibaliștii de la SCM U Craiova, pregătiți pentru noul sezon al Diviziei A1 | ”Sunt convins că lumea va fi în număr mare la sală să vadă noul lot de jucători”

Echipa de volei masculin SCM U Craiova va debuta sâmbătă, 13 octombrie 2018, în noul sezon al Diviziei A1. Sportivii antrenați de Dănuț Pascu și Claudiu Mitru vor primi vizita formației CS ”U” Cluj.

Partida dintre SCM U Craiova și CS ”U” Cluj va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 17:30.

”Sunt convins că lumea va fi în număr mare la sală să vadă noul lot de jucători”

Voleibaliștii din Bănie se simt pregătiți înaintea startului de campionat și așteaptă pe iubitorii de volei în număr cât mai mare în tribune.

Bogdan Ene, jucător S.C.M. Craiova:„Ne aflăm la un nou început al campionatului, venim după o perioadă lungă de pregătire şi cred că suntem în formă bună. În primul joc, întâlnim o echipă a Clujului, mult schimbată faţă de sezonul trecut, cu ambiţii mari, cu o organizare mai bună. Chiar dacă am jucat cu ei în partidele amicale, acum va fi diferit şi trebuie să fim concentraţi, să câştigăm cele trei puncte. Sunt convins că lumea va fi în număr mare la sală să vadă noul lot de jucători şi trebuie să obţinem rezultate pe măsura aşteptărilor lor.”

Rusmir Halilovic, jucător S.C.M. Craiova:“Mă bucur că mă aflu la Craiova, avem o echipă bună şi sunt convins că vom obţine multe rezultate pozitive. Sâmbătă ne aşteaptă un joc dificil, însă sunt convins că vom obţine cele trei puncte, să avem moral pentru partidele viitoare din Cupa României şi din campionat.”

În sezonul 2018-2019, echipa SCM U Craiova este alcătuită din: Andrei Georgescu, Ștefan Lupu, Laurențiu Marciu, Ionuț Teleleu, Bogdan Ene, Laurențiu Lică, Răzvan Olteanu, Aleksandar Milivojević, Neven Majstorovic, Facundo Imhoff, Rusmir Halilovic, Sestan Filip, Diaconescu Sergio și Robert Călin.

Antrenori: Dănuț PASCU, Claudiu MITRU. Fizioterapeut – Mirel Popa.

Intrarea la meci se face pe baza biletelor, acestea putând fi achiziționate de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Craiova.

În prima etapă a Diviziei A1 la volei masculin se vor disputa următoarele partide:
Sâmbătă 13.10.2018
SCM U Craiova – CS ”U” Cluj, ora 17:30, Sala Polivalentă din Craiova
CS Unirea Dej – CSA Steaua București, ora 18:00, Sala Sporturilor din Dej
CSM Arcada Galați – CSM Câmpia Turzii, ora 18:00, partida se joacă la Câmpia Turzii
CSM București – CS Dinamo București, ora 17:00, Sala Sporturilor Unirea Dobroești
Duminică 14.10.2018
ACS Volei Municipal Zalău – CS Știința Explorări Baia Mare, ora 18:00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”

Urmărește-ne pe Facebook:

cs u clujdivizia a1 la volei masculinvoleivolei masculinvolei scm u craiova