Apariție surpriză în echipa de Fed Cup a României. FRT a anunţat cele patru tenismene care vor juca împotriva Elveției

Data: 11 aprilie 2018, 13:06 | Autor: Kadi Bulgakov

Căpitanul-nejucător Florin Segărceanu şi antrenoarea Alina Tecşor-Cercel le-au nominalizat pe cele mai bune patru jucătoare de tenis din România în acest moment: Simona HALEP (nr. 1 WTA), Sorana CÎRSTEA (34 WTA), Irina Camelia BEGU (38 WTA) şi Mihaela BUZĂRNESCU (40 WTA).

Mihaela Buzărnescu reprezintă surpriza de pentru această confruntare. Tenismena a mai fost convocată şi pentru partida disputată împotriva Canadei, dar a declinat atunci invitaţia deoarece era deja înscrisă la turneul de la Doha.

”Avem speranţe mari de la această partidă şi pentru mine, pentru echipă, pentru toată România ar însemna foarte mult să ajungem în Grupa Mondială. Avem noroc că toate fetele sunt sănătoase, trec printr-o perioadă bună şi sper să ne adaptăm foarte repede la terenul de zgură din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca astfel încât, la ora meciului totul să fie pregătit, iar sala plină”, a declarat pentru site-ul FRT, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României.

Alina Tecşor-Cercel, aşteaptă ca fetele noastre să-şi demonstreze valoarea: ”Avem în echipă cele mai bune şi mai în formă jucătoare din România în acest moment. Jucăm pentru un loc în Grupa Mondială acolo unde, dacă ne uităm la clasament, cu siguranţă merităm să fim. Vom juca pe zgură, un alt avantaj pentru echipa noastră, şi ne dorim mult ca sala de la Cluj-Napoca să fie plină. Cu siguranţă va fi un meci spectaculos”.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!