Astăzi începe ultimul turneu din Divizia A1 la volei feminin, grupa 1-4

Data: 16 aprilie 2021, 11:09 | Autor: Nănuț Mădălina

Vineri, 16 aprilie,  se dă startul ultimului turneu din faza a II-a a Diviziei A1 la volei feminin,  grupa 1-4.

Turneul se va desfășura acasă la formația CSM Târgoviște, principala favorită la câștigarea titlului în acest sezon competițional.

Înainte de duelurile din weekend, Heydi Casanova, una dintre jucătoarele importante ale CSM Târgoviște  spune: „Meciurile care vin ne pot schimba viețile. Până să ajung la Târgoviște nu știam cât de mult își doresc oamenii din oraș acest titlu. Acum suntem aproape de a-l obține. Aș îndrăzni să spun că-l merităm, dar știm sigur că nu va fi ușor. Este un moment pe care nu trebuie să-l ratăm. Suntem concentrate, lucrăm bine la antrenament și suntem gata să facem sacrificii pentru a cuceri trofeul. Tot acest sezon a fost unul foarte intens și toată lumea a contribuit la parcursul nostru bun. Dacă vom câștiga, fiecare va avea un merit special în obținerea unui rezultat pe care ni-l dorim din suflet”.

Partida dintre CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj va fi transmis în direct la TVR 3, sâmbătă – 17 aprilie,  de la ora 14:00.

Antrenorul Giovanni Caprara rămâne la fel de circumspect ca și înainte de meciurile de la Blaj și crede că elevele sale trebuie să rămână concentrate: „Trebuie să ne antrenăm, trebuie să fim în formă maximă la meciurile din weekend. Sunt sigur că vor fi trei jocuri tari pe care trebuie să le tratăm cu maximă concentrare. Blaj va veni la Târgoviște să-și joace cartea cât mai bine cu putință. La fel și celelate adversare ale noastre, care vor să învingă echipa de pe primul loc. Am obținut câteva victorii importante, dar nimic mai mult. Nu are sens să vorbim despre titlu. Să vorbim despre fiecare dintre partidele care vor urma și să ne facem treaba cât mai bine”, a fost mesajul italianului care antrenează CSM Târgoviște.

Programul turneului este următorul:
Vineri, 16 aprilie 2021
🕑 14:00: CSM Târgoviște 🆚 CS Medgidia
🕠 17:30: Volei Alba Blaj 🆚 Dinamo București
🗓 Sâmbătă, 17 aprilie 2021
🕑 14:00: Volei Alba Blaj 🆚 CSM Târgoviște 📺TVR3
🕠 17:30: Dinamo București 🆚 CS Medgidia
🗓 Duminică, 11 aprilie 2021
🕑 14:00: CS Medgidia 🆚 Volei Alba Blaj
🕠 17:30: CSM Târgoviște 🆚 Dinamo București

Meciurile vor putea fi urmărite în format live-video pe pagina CSM Targoviste.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!