Atletism: Narcis Ştefan Mihăilă va participa la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra

Data: 11 august 2017, 19:45 | Autor: Kadi Bulgakov

Narcis Mihăilă va participa duminică, 13 august, în proba de 50 de km marș la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra, începând cu ora 09:45, alături de colegul său, Alin Știrbu.

Narcis Ştefan Mihăilă s-a născut la Reşiţa, în 1987 şi practică atletismul la CS Universitatea Reşiţa, fiind specializat la marş. În iunie 2016 a realizat la Campionatului Mondial de Marș pe echipe de la Roma baremul pentru Jocurile Olimpice de vară din 2016 în proba de 50 km marș, calificându-se în premieră la o competiție de această anvergură. La Rio de Janeiro s-a clasat pe locul 31 cu timpul de 4:02:46, stabilind un nou record personal. Este antrenat de domnul Octavian Măzăran.

De ziua sa (4 august 2017), Narcis a declarat pentru site-ul oficial al clubului la care este legitimat, că își dorește ca la Campionatul Mondial de la Londra să-și doboare cel mai bun timp coborând sub 4 ore în proba de 50 km marș.

Sunt fericit că pot participa la Campionatul Mondial, iar cu ocazia asta sper să-mi fac un frumos cadou de ziua mea. Un cadou care va veni pe 13 august, atunci când avem cursa de 50 km marș. Mi-am propus să realizez un nou record personal, să cobor sub patru ore. Până în momentul de față, totul a decurs foarte bine, nu am avut probleme, nu am avut accidentări nici eu, nici Alin. Suntem încrezători că putem reuși un rezultat bun la Campionatul Mondial de la Londra” a declarat Narcis Ştefan Mihăilă pentru site-ul csu-resita.ro.

România este reprezentata la Londra de 15 sportivi: Claudia Mihaela Bobocea (1500m), Elena Andreea Panturoiu (triplu salt), Paula Claudia Todoran (Maraton), Liliana Dragomir (Maraton), Marius Viorel Ionescu (Maraton), Ana Veronica Rodean (20 km mars), Andreea Arsine (20 km mars), Narcis Stefan Mihaila (50 km mars), Florin Alin Stirbu (50 km mars), Bianca Denisa Razor (400m), Alina Rotaru (Lungime), Andrei Marius Gag (Greutate), Alexandru Mihaita Novac (Sulita), Angela Morosanu (Lungime) si Bianca Ghelber-Perie (Aruncarea ciocanului).

Competiția poate fi urmărită pe canalele Eurosport.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!