Iubitorii voleiului pot vedea azi la București impunătorul trofeu care va fi acordat câștigătoarei Campionatului European

Data: 20 iulie 2021, 12:01 | Autor: Nănuț Mădălina

Marți, 20 iunie, de la ora 17:00 iubitorii voleiului pot admira impunătorul trofeu care va fi acordat câștigătoarei Campionatului European și în acelasi timp le pot întâlni pe componentele echipei naționale de volei feminin a României.

Întâlnirea va avea loc  la Sun Plaza, etajul 1.

Bucureștiul este al treilea oraș din România, după Cluj Napoca și Blaj, unde va ajunge trofeul Campionatului European de volei feminin.

La Blaj, sute de iubitori de sport au ținuți să fie prezenți la întâlnirea cu voleibalistele naționalei României, într-o atmosferă frumoasă, începută la Palatul Cultural și continuată în Piața 1848, unde doritorii s-au putut fotografia cu trofeul și au avut ocazia de a lua autografe de la componentele echipei naționale.

Turneul final al Campionatului European de volei feminin se va desfășura, în perioada 18 august – 4 septembrie 2021, în România (Cluj-Napoca), Serbia (Belgrad), Croaţia (Zadar) şi Bulgaria (Plovdiv). În perioada 18-25 august 2021, la Cluj-Napoca se vor disputa meciurile grupei D. România va întâlni, în ordine, următoarele echipe naționale: Turcia, Suedia, Țările de Jos (Olanda), Finlanda și Ucraina. Primele patru clasate în grupă se vor califica în optimile de finală.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă foto: FB – Volei Alba Blaj

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!