Baschet masculin: Baschetbaliștii de la SCM U Craiova vor să obțină a treia victorie de pe teren propriu și contează pe sprijinul fanilor în meciul de duminică

Data: 31 octombrie 2019, 23:40 | Autor: Nănuț Mădălina

Duminică, 3 noiembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova se va disputa partida din etapa a patra a Ligii Naționale de baschet masculin dintre SCM U Craiova și Steaua București.

Partida va fi transmisă de FRB TV.

După trei etape, SCM U Craiova are două victorii pe teren propriu și o înfrângere în deplasare și se situează pe locul 2 în clasament, cu 5 puncte. Steaua București a acumulat 4 puncte (o victorie și două înfrângeri) și ocupălocul 4.

Baschetbaliștii de la SCM U Craiova își doresc să obțină a treia victorie de pe teren propriu în meciul cu Steaua București și pentru acest lucru contează pe sprijinul publicului alb-albastru, care i-a condus și în partidele trecute spre succes.

Aleksander Todorov, antrenor S.C.M. Craiova:Sunt doi jucători de la Steaua, Keith Charles Clanton şi Radoslav Spasojevic, pe care i-am pregătit în trecut şi îi cunosc destul de bine. Steaua este o echipă puternică, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Deşi ne-am impus în ambele meciuri de acasă, nu sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor. Important este să ne impunem, chiar dacă nu evoluăm foarte bine, decât să facem spectacol, dar să pierdem. Au venit mai mulţi fani la sală decât în sezonul trecut şi am fost plăcut surprins că la partida ci Piteşti suporterii au venit în număr mare. Vreau să invit din nou pe fani să vină duminică la sală, să ne conducă spre un nou succes.”

Dragoş Diculescu, jucător SCM Craiova:Am jucat două partide amicale contra Stelei şi am văzut care sunt punctele lor forte. Deşi va fi diferenţă între partidele amicale şi una oficială, sunt convins că vom evolua foarte bine şi ne vom impune în faţa propriilor fani.”

FOTO: FB – Scm U Craiova Baschet

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Sursa: SCM Craiova

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!