FOTO | Americanii au deslușit secretul Biancăi Andreescu: ”Cred că am pornit un trend”

Data: 12 martie 2019, 13:51 | Autor: Kadi Bulgakov

Bianca Andreescu, locul 60 WTA şi beneficiara unui wild-card la Indian Wells, i-a stricat ziua de naștere elvețiencei Stefanie Voegele (29 de ani, locul 109 WTA), după ce a învins-o cu un sec 6-1, 6-2, în turul trei.

La finalul acelei partide jurnaliștii americanii au fost curioși să afle care este povestea din spatele brățării pe care Bianca Andreescu o poartă la fiecare meci, pe mâna dreaptă. Ba mai mult, de ce o poartă la nivelul cotului.

”Acea brățară pe care o porți. Am observat că uneori urcă pe brațul tău și văd că e încă acolo. Ce anume reprezintă? La un moment dat ai scos un borcănel, ți-ai smuls brățara și ai pus-o acolo”, a sunat întrebarea jurnaliștilor.

bianca-andreescu-bratara-indian-wells-wta-12

”Oh, asta e un secret”, a răspuns Bianca Andreescu.

Apoi canadianca de origine română a continuat: ”Asta e mai mult, nu știu, presupun că e doar o chestie. În presezon am ținut-o mereu aici (n.r. – pe brațul drept, deasupra cotului). Nu am mai purtat niciodată aceste legături de păr, dar în timpul presezonului am cumpărat vreo câteva și pur și simplu le purtam pe mână.

Când mi-am dat seama că în momentul în care încerc să lovesc cu dreapta tinde să sară de pe mână, pur și simplu am ridicat-o deasupra cotului și mi s-a părut că arată decent, așa că am păstrat ideea.

Îmi place să fiu diferită. Deci, bag de seamă că am pornit un trend, pentru că am primit o mulțime de mesaje de la oameni care m-au întrebat în legătură cu acestă brățară și au început ș-o poarte și ei așa. Ceea ce destul de drăguț”, a povestit Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu va juca astăzi în optimile turneului de la Indian Wells. Jucătoare de 18 ani o va întâlni pe Wang Qiang, care a trecut în turul precedent de Elise Mertens, în trei seturi, scor 7-6(4), 6-7(4), 6-3, la capătul unei lupte maraton de trei ore.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!