Bianca Andreescu a învins-o pe Serena Williams şi a câştigat turneul US Open. Simona Halep a felicitat-o

Data: 8 septembrie 2019, 9:12 | Autor: Kadi Bulgakov

Bianca Andreescu s-a impus în finala turneului US Open în fața americancei Serena Williams, cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute, adjudecându-și astfel primul trofeu de Mare Șlem.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu s-a declarat “extrem de recunoscătoare şi binecuvântată” după ce a câştigat turneul US Open, ea precizând, la ceremonia de premiere, că acest an este un vis devenit realitate.

Andreescu este prima sportivă din Canada câştigătoare a unui grand slam.

“Sunt extrem de recunoscătoare şi cu adevărat binecuvântată. Am muncit mult pentru acest moment. Nu mă pot plânge, acest an a fost un vis devenit realitate şi acum, faptul că am jucat cu Serena, o legendĂ a tenisului… Este extraordinar. Sunt mândră de felul în care am gestionat totuL”, a spus Andreescu.

Sportiva s-a adresat şi publicului: “Ştiu că voiaţi ca Serena să câştige, îmi pare foarte rău”.

Andreescu le-a mulţumit părinţilor săi, prezenţi în public. “Nu le pot mulţumi destul pentru tot ce aţi făcut pentru mine. Nu a fost uşor. Mulţumesc. Să continuăm”.

Bianca Andreescu o coboară pe Simona Halep o poziție în clasamentul WTA

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urcă pe locul cinci în clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe poziţia a şasea.

Simona Halep a felicitat-o pe Andreescu pentru succes

„Felicitări, Bianca Andreeescu, pentru o performanţă uimitoare şi pentru primul tău grand slam! România este foarte mândră de tine”, a scris Halep, pe Twitter.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!