Bianca Andreescu vrea o finală de Mare Șlem împotriva Simonei Halep. De ce și-ar dori s-o întâlnească pe româncă

Data: 13 aprilie 2019, 17:48 | Autor: Kadi Bulgakov

Bianca Andreescu (23 WTA/18 ani) traversează o perioadă fantastică în acest sezon. Cu toate aceastea jucătoarea cu origini românești a pus, pentru moment, tenisul pe planul doi pentru a se concentra pe școală.

Puștoaica de 18 ani se află în acest moment în Canada acolo unde se recuperează după accidentarea la umăr suferită la Miami Open și anunță că va începe pregătirea pentru un examen similar cu Bacalaureatul.

„Acum este un moment bun pentru mine să fiu acasă. Nu am mai fost de ceva vreme, pentru că am jucat mult tenis. Voi rămâne pozitivă pe tot parcursul procesului de recuperare.

Chiar vreau să termin liceul, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla după ce voi termina cariera în tenis. Sau ce se poate întâmpla în timpul ei. Poate că voi vrea să fac nişte cursuri online”, a declarat Bianca Andreescu pentru sportsnet.ca.

Și-ar dori să joace o finală de Mare Șlem împotriva Simonei Halep

„Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena Williams (11 WTA) sau Simona (2 WTA). Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!