Cum îți poți achiziționa bilete la semifinala dintre Franța și România, la Fed Cup

Data: 14 martie 2019, 19:43 | Autor: Nănuț Mădălina

În perioada 20-21 aprilie 2019 la Rouen, în Franța, se va disputa meciul din semifinalele Fed Cup dintre Franța și România.

Federația Română de Tenis a făcut cunoscut modul în care iubitorii tenisului pot intra în posesia biletelor din sectorul destinat suporterilor români – pentru întâlnirea din semifinalele Fed Cup, Franța – România, din 20-21 Aprilie 2019.

Doritorii trebuie să își exprime intenția de a cumpăra bilete printr-un email trimis pe adresa presa@frt.ro, cu subiectul „BILETE FRANȚA – ROMANIA”.

O persoană nu poate achiziționa mai mult de 2 (două) bilete, iar dacă numărul doritorilor va fi mai mare decât cel al biletelor disponibile, criteriul principal de departajare va fi ordinea în care au fost primite email-urile.

Prețul unui bilet este de 25 de euro/zi.

Federația Română de Tenis va primi 10 la sută din capacitatea sălii, respectiv, puțin peste 500 de bilete pentru fiecare zi.

Data limită până la care pot fi trimise email-urile este 30 martie 2019.

De asemenea, Federația Română de Tenis amintește că suporterii au obligația de a-și asigura transportul și cazarea la acest eveniment.

Începând de miercuri s-au pus în vânzare și biletele pentru meciul România – Zimbabwe, 5-6 Aprilie 2019, Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Biletele pentru întâlnirea România – Zimbabwe, contând pentru Turul 1 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro și în reteaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos si Poșta Română.

Preţul unui bilet este de 35 RON/zi.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri, 5 aprilie, urmând ca sâmbătă, 6 aprilie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!