Campioana României la handbal masculin, la un pas de câștigarea unui nou titlu

Data: 17 mai 2018, 22:00 | Autor: Kadi Bulgakov

Dinamo – Steaua. Campioana en-titre Dinamo s-a impus în fața celor de la Steaua București, în primul meci (din trei) al finalei Ligii Naţionale, după aruncări de la 7 metri, scor 27-25 (10-10, 23-23).

După un început bun al ”câinilor” (1-2), steliștii au revenit și au preluat conducerea distanțându-se la două goluri, 4-2. La scorul de 6-4 pentru ”militari”, handbaliștii lui Ștefan Constantin au preluat inițiativa și au trecut din nou la conducere 6-8. Cele două echipe au terminat la egalitate prima repriză, scor 10-10.

În cea de-a doua parte, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, iar cele două echipe au continuat să se succeadă la conducerea meciului. Un meci echilibrat în care defensivele celor două echipe au ieșit la rampă, o demonstrează și numărul relativ mic de goluri care s-a marcat în timpul regulamentar.

S-a terminat la egalitate, 23-23, iar conform regulamentului competiției s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Portarii dinamoviști au fost mai inspirați, reușind să intervină în două rânduri și să obțină, astfel, victoria care o aduce pe Dinamo la un pas de câștigarea unui nou titlu în Liga Națională de handbal masculin.

Meciul doi al finalei Dinamo – Steaua va avea loc în 23 mai, în sala din Ștefan cel Mare, iar al treilea, dacă va fi cazul, în 30 mai, din nou la Chiajna.

Deţinătoarea titlului naţional este formaţia Dinamo Bucureşti, care joacă a treia finală consecutivă.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!