Canotaj: CJ Timiș și-a anunțat decizia de a construi o Pistă Olimpică de canotaj. <>

Data: 6 iulie 2017, 16:02 | Autor: Kadi Bulgakov

Federația Română de Canotaj a anunțat printr-un comunicat că salută decizia Consiliului Județean Timiș de a construi prima Pistă Olimpică de Canotaj din România.

În valoare de 2 milioane de euro fără TVA, această pistă olimpică are ca termen de finalizare 24 de luni de la data demarării lucrărilor.

”România avea mare nevoie de această pistă, pe care noi, sportivii de performanță o solicităm de ani de zile, a declarat doamna Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj. Pista de la Surduc, Timiș, va îndeplini toate standardele Federației Internaționale de Canotaj și va plasa România pe harta lumii, alături de țările care dețin piste olimpice. În acest fel, România va putea organiza competiții de calibru internațional și va recupera din decalajul nedrept dintre performanțele obținute de sportivii săi și infrastructura sportivă de care aceștia dispun. Doresc să mulțumesc Consiliului Județean Timiș, să adresez felicitări pentru această inițiativă și sunt convinsă că va reprezenta un sursă de inspirație și pentru alte zone ale țării, pentru a valorifica așa cum se cuvine potențialul sportivilor noștri”, a mai spus Președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!