Ce se întâmplă cu poziţia Simonei Halep în clasament şi cum pot evolua lucrurile după US Open pentru româncă

Data: 16 august 2019, 12:21 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep are parte de un sezon complicat pe tărâm american. Câştigătoare de la Wimbledon nu se regăseşte deloc şi pierde puncte multe înainte de US Open.

După abandonul din sferturile Rogers Cup, unde a pierdut peste 710 de puncte în clasamentul WTA, Simona Halep a fost nevoită să capituleze şi la Cincinnati în faţa favoritei publicului, Madison Key.

După înfrângerea din optimile turneului din Cincinnati Simona mai pierde aproximativ 480 de puncte în ierarhia WTA. Cu toate acestea, Simona Halep nu va pierde locul patru deoarece Elina Svitolina, singura jucătoare care o putea depăşi în clasament, a fost şi ea eliminată din concurs.

Pentru Simona Halep urmează US Open. Românca vrea finală acolo şi tocmai de aceea a decis să mai rămână la Cincinnati pentru a continua pregătirea.

”Simo” poate recupera punctele pierdute până acum, la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Românca a fost eliminată anul trecut încă din primul tur, ceea ce înseamnă că fiecare tur trecut la US Open aduce puncte în plus în clasament.

Turneul de la Flushing Meadows se va disputa în perioada 26 august şi 8 septembrie.

CITEȘTE ȘI:
▪️Simona Halep, eliminată în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵️⤵️⤵️

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!