Rugby: CSM București a terminat pe primul loc sezonul regulat al SuperLigii

Data: 12 mai 2019, 20:34 | Autor: Nănuț Mădălina

CSM București a terminat cum nu se putea mai bine sezonul regulat. A fost o victorie categorică cu CSA Steaua, Moa Maliepo, Florin Bardașu, Nicolas Onuțu și Alexandru Savin reușind câte un eșeu, toate trasformate apoi de Florin Vlaicu.

Succesul contra echipei din Ghencea le-a confirmat ”tigrilor” poziția fruntașă în clasament, ceea ce înseamnă, automat, și beneficiul jocului din semifinale pe teren propriu. CSM București a învins pe CSA Steaua București cu 28-12.

”A fost un sezon regulat lung și greu, ne bucurăm că am terminat pe primul loc, mai avem acum cele mai importante meciuri: semifinala și finala. Orice echipă se simte bine acasă, le promitem fanilor un spectacol în semifinală și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Sunt la CSM București de 4-5 ani, am luat-o treptat până am început să câștigăm trofee… Ne lipsește titlul, dar suntem pregătiți să-l câștigăm anul acesta” – Adrian Ion, căpitan rugby CSM București.

 

”Suntem foarte bucuroși că am terminat pe primul loc și că primim adversarii acasă în semifinală. Este foarte important că jucăm în fața propriilor suporteri. Vin din ce în ce mai mulți oameni lângă echipă și sunt fericit că avem fani inimoși, sper să vină și la semifinală la fel de mulți. Pentru mine, personal, este o mare șansă să antrenez echipa în fazele finale ale campionatului” – Lasha Tavartkiladze, antrenor CSM București.

Pentru calificarea în ultimul act al SuperLigii, rugbyștii de la CSM București se vor duela tot cu steliștii, week-end-ul viitor, pe Stadionul Olimpia.

În cealaltă semifinală, Timișoara Saracens va primi, pe teren propriu, replica celor de la CSM Baia Mare.

Sursă: https://www.csmbucuresti.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!