UPDATE | CSM București încheie pe locul doi turneul amical „Annliz Cup”

Data: 11 august 2019, 13:51 | Autor: Kadi Bulgakov

UPDATE | CSM București a pierdut finala cu TTH Holstebro și a încheiat turneul amical ”Annliz Cup” pe locul secud. ”Tigroaicele” au capitulat cu scorul de 21-23 (9-10).

Pentru formația din Capitală au marcat: Pintea 5, Moisă 3, Constantinescu 3, Klikovac 3, Perianu 2, Vâlcan 2, Grbic 2, Marin 1.

Pănă în finală, echipa pregătită de Tomas Ryde a trecut, vineri (09 aug. 2019), cu 24-20 de Skovde și cu 20-19 de Ajax Copenhaga, locul 12 în liga daneză, iar sâmbătă a învins cu 20-18 pe IK Savehof, campioana Suediei.

© Viktor Ljungström

UPDATE | Trei victorii pentru CSM București la ”Annliz Cup”. Vicecampioana României a câștigat ieri partida cu formația IK Savehof, scor 20-18 (12-10) și va juca astăzi finala competiției, cu TTH Holstebro.

Pentru echipa pregătită de Toma Ryde au marcat: Grbic 5, Mork 4, Pintea 3, Moisa 3, Constantinescu 2, Klikovac 2, Vâlcan 1


UPDATE | CSM București a câștigat și cea de a doua confruntare de la ”Annliz Cup”. Handbalistele pregătite de Tomas Ryde s-au impus la un gol diferență în fața formației Ajax Copenhaga, scor 20-19.

Astăzi (10 aug. 2019), bucureștencele înfruntă IK Havesof, de la ora 16.00.

CSMB ocupă în acest moment locul unu în clasamentul competiției, cu două victorie din tot atâtea posibile.


Articol inițial: EXCLUSIV | CSM București, debut cu victorie la ”Annliz Cup”

CSM București se află în această perioadă în Suedia, acolo unde participă la un turneu amical de pregătire, la invitația fostului antrenor secund al formației din Capitală, Rasmus Poulsen, care a avut o contribuție majoră în 2016 la aducerea trofeului Champions League în România.

”Tigroaicele” au câștigat meciul inaugural al turneului de pregătire ”Annliz Cup” din Suedia. Echipa din Capitală a dispus cu 24-20 (11-10) de formația gazdă a turneului, Skovde HF.

CSM București a trebuit să tragă tare pentru a se impune în fața mai tinerelor adversare de la Skovde. Conduse pe mai toată durata primei reprize, bucureștencele au revenit pe final și la pauză conduceau cu 11-10.

În repriza secundă lucrurile au arătat ceva mai bine pentru vicecampioana României. ”Tigroaicele” au început să lege mai bine pasele, iar ritmul susținut din atac le-a permis să se distanțeze pe tabelă. S-a încheiat 24-20 pentru CSMB.

Deși lipsa de omogenitate din jocul ”tigroaicelor” a fost evidentă, nu trebuie să uităm că ”Annliz Cup” este un turneu de pregătire și are ca scop tocmai întărirea relațiilor de joc.

Crina Pintea a fost desemnată jucătoarea partidei.

La finalul jocului, antrenorul formație Skovde s-a declarat fericit că formația sa a reușit să facă față unei echipe de talia Bucureștiului.

Rasmus Poulsen © Viktor Ljungström

„Suntem fericiți pentru că am reușit până la un punct să ne luptăm de la egal la egal cu una dintre cele mai bune echipe din lume, mai ales ținând cont că noi suntem o echipă tânără, în formare. În meciul de deschidere am arătat că putem fi o provocare chiar și pentru CSM București, așa că nu pot decât să fiu mândru de echipa mea”, a declarat Rasmus Poulsen, antrenorul formației Skovde HF, pentru 007sport.ro.

Meciul inaugural Skovde HF – CSM București a fost singurul disputat ieri.

Programul meciurilor de astăzi (09/08/2019):

• 17.00 Skuru IK – DHC Slavia Praga
• 18.30 Skövde HF – IK Sävenhof
• 20.00 CSM Bucuresti – AJAX Copenhaga
• 21.30 TTH Holstebro – Kungälvs HK

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Cristina Neagu revine la antrenamente la finalul lunii august

EXCLUSIV | Nora Mork visează la trofeul Ligii Campionilor şi la aurul olimpic: ”Îmi doresc mult acest lucru”

EXCLUSIV | Linnea Torstenson şi-a anunţat revenirea în echipă: ”Până la debutul Ligii Naţionale voi fi aptă”

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!