Handbal feminin: CSM Bucuresti s-a impus in primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor

Data: 7 octombrie 2019, 12:55 | Autor: Nănuț Mădălina

CSM București a câștigat prima partidă din noul sezon al celei mai tari competiții intercluburi de pe continent, 24-22 în deplasare la Esbjerg.

”Tigroaicele” au început cum nu se putea mai bine aventura lor europeană din acest sezon. Cu antrenorul Adrian Vasile la debutul în Liga Campionilor din postura de principal, handbalistele de la CSM au demonstrat că sunt o forță în Europa și că reprezintă una dintre favoritele la calificarea în Final Four-ul de la Budapesta.

 Team Esbjerg – CSM Bucuresti 22-24

Cea mai bună marcatoare a echipei CSM Bucuresti a fost Andrea Lekic, autoare a cinci goluri. Au mai înscris pentru CSM București: Elizabeth Omoregie, de patru ori, Crina Pintea, de trei ori, Iulia Curea, Dragana Cvijic, Andrea Klikovac și Carmen Martin, câte două goluri, Linnea Torstensson, Laura Moisă, Itana Grbic și Gabriela Perianu , câte un gol

”Am avut o perioadă grea, cu multe accidentări, eu cu Liza (n.n. Omoregie) am revenit practic ieri la antrenamente sută la sută, sunt foarte mândră de fete. Denisa a jucat extraordinar, a fost îngerul nostru păzitor. Am luptat din primul până în ultimul minut, am demonstrat că avem spirit și energie. Speram ca începutul să fie unul bun, acum abia așteptăm următorul meci. Trebuie să fim încrezători, devenim din ce în ce mai bune”Andrea Lekic, handbalistă CSM București.

”Este o mare onoare să pot conduce o asemenea echipă, cu niște fete senzaționale. Am avut emoții pentru că a fost debutul meu ca antrenor pricipal în Liga Campionilor și am încercat pe cât am putut de mult să le controlez astfel încât totul să decurgă bine.Când primești doar 22 de goluri este clar că apărarea a fost foarte bună, în atac nu avem eficiență atât de mare, dar partea bună este că jucătoarele accidentate se reîntorc. Le mulțumim tuturor fanilor pentru susținere, iar pentru meciul de vineri sperăm ca Sala Polivalentă va fi plină. De abia aștetăm să jucăm acolo” – Adrian Vasile, antrenor CSM București.

Sursa: CSM Bucuresti

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!