Rugby: CSM București, victorie cu punct bonus în meciul cu Tomitanii Constanța

Data: 14 aprilie 2019, 21:36 | Autor: Nănuț Mădălina

Etapa a X-a a SuperLigii CEC Bank a programat meciul dintre CSM București și Tomitanii Constanța, câștigat de ”tigri” cu 39-8, obținând astfel și punctul bonus ofensiv.

Meciul a început în ofensivă pentru echipa CSM București, Hinckley Vaovasa reușind să marcheze un eseu chiar în primele minute, transformat de Daniel Faasen și preluam conducerea cu 7-0.

Tomitanii au replicat printr-un eseu rămas netransformat, Darren Baron nereușind să mai adauge cele două puncte pentru echipa gazdă.

Până la pauză, ”tigrii” au mai înscris dintr-o lovitură de pedeapsă reușită de Daniel Faasen și eseul reușit de Alexandru Mitu, scorul după prima repriză fiind 15-5.

Repriza secundă a început în aceași notă ca și prima, Nicolas Onuțu reușind o intercepție și o cursă individuală până în terenul de țintă advers. A urmat eseul înscris de Tangimana Fonovai, transformat de Florin Vlaicu și scorul devenea 27-5.

Până la finalul partidei, Tomitanii au mai adăugat trei puncte în urma unei lovituri de pedeapsă și ”Tigrii” au mai înscris două eseuri prin Hinckley Vaovasa și Vasile Balan, unul fiind transformat de Florin Vlaicu și scorul final al partidei era stabilit, 39-8.

În urma acestei victorii, CSM București ocupă prima poziție a clasamentului SuperLigii CEC Bank cu 44 puncte, urmată de Timișoara și Steaua cu 39 de puncte și Baia Mare cu 36.

Meciul următor pentru echipa noastră se va desfășura în deplasare, împotriva echipei CSM Știința Baia Mare, vineri, 26 aprilie, de la ora 11.00.

Sursă: https://www.csmbucuresti.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!