Handbal masculin: CSM București, victorie în manșa tur a semifinalelor Cupei Challenge

Data: 21 aprilie 2019, 18:36 | Autor: Nănuț Mădălina

”Tigrii” s-au impus în manșa tur a semifinalelor Cupei Challenge, 26-24, în fața celor de la Neva Sankt Petersburg.

Băieții lui Paolo Pereira sunt cu un pas mai aproape de finala Cupei Challenge, după ce au reușit o victorie importantă în prima manșă a ”dublei” cu Neva Sankt Petersburg.

Meciul din Rusia a fost unul extrem de disputat, cu multe faze spectaculoase și răsturnări incredibile de scor. Cea mai mare diferență pe tabela de marcaj a fost una de șase goluri în favoarea echipei CSM București (19-13), în a doua repriză, însă, pe final, rușii au reușit să micșoreze proporțiile scorului.

CSM București i-a avut pe Henrique Teixeira (autor a șapte goluri) și Ionut Ramba (șase reușite) în formă maximă. Au mai înscris pentru echipa CSM: A. Esteki, 5 goluri, Vrazalic, Onyejekwe și Bera, câte 2, iar S. Esteki și Pozzer au perforat poarta gazdelor o singură dată.

Partida retur, care poate duce echipa CSM București în finala Cupei Challenge, se va juca la București, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Dinamo.

În cealaltă semifinală, în manșa tur, Madeira Andebol (Portugalia) s-a impus în fața grecilor de la AEK Atena la cinci goluri diferență, 27-22.

Sursă: https://www.csmbucuresti.ro/

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!