Baschet masculin: CSM Oradea a castigat al doilea meci în Grupa D a FIBA Europe Cup

Data: 30 octombrie 2019, 23:33 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a obținut a doua victorie în Grupa D a FIBA Europe Cup și conduce grupa de calificare.

CSM CSU Oradea a învins Bahcesehir Koleji, scor 71-66, la Istanbul, în etapa a 2-a din FIBA Europe Cup – ediția 2019/2020.

Dragan Zekovic a reușit 16 puncte, Nikola Markovic a contabilizat 14 puncte, iar Giordan Watson a adăugat 12 puncte pentru CSM CSU Oradea. Trae Golden a replicat cu 24 puncte pentru Bahcesehir.

Cristian Achim a vorbit despre succesul repurtat la Istanbul:

Am venit aici cu o dorință foarte mare de victorie. Am avut atitudinea și abordarea potrivite pentru acest lucru. Am continuat să credem chiar dacă am început mai puțin bine. Sunt mulțumit de faptul că nu am renunțat la luptă chiar dacă am fost conduși peste 30 de minute în acest meci.

Nivelul de intensitate a fost în continuă creștere. Apărarea noastră a funcționat excelent, iar în sfertul decisiv am jucat foarte bine inclusiv în faza de atac. Cred că una dintre cheile victoriei noastre a constat în modul în care am transformat apărarea bună în atac eficient pe parcursul sfertului 4. Faptul că Bahcesehir a marcat doar 11 puncte în ultimele zece minute de joc mă bucură enorm și îmi confirmă că putem performa bine în apărare inclusiv în momentele importante ale meciurilor.

Felicit Bahcesehir pentru joc. Turcii au o echipă bună și au arătat acest lucru în acest meci. Doresc să-mi felicit jucătorii pentru acest succes. Mai ales că este obținut în deplasare.”

Sean Barnette a declarat următoarele:

Știam că ne așteaptă un meci dificil. Bahcesehir este o echipă bună, cu jucători de calitate. Am venit pregătiți pentru un joc defensiv cu nivel ridicat de intensitate și cred că am arătat bine din acest punct de vedere. Consider că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor și sper că vom putea să continuăm pe această linie, să construim de pe urma acestei prestații. Sunt fericit pentru victorie, dar mai presus de rezultat este faptul că am venit la Istanbul și am făcut ce trebuie.”

Foto: FIBA.basketball

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Sursa: CSM Oradea

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!