De 1 aprilie, nu e păcăleală, e handbal și volei în Polivalenta Craioveană

Data: 6 iulie 2017, 15:26 | Autor: Kadi Bulgakov

Sângele alb-albastru va clocoti din nou, vine weekend-ul deci începe spectacolul. Sâmbătă, 1 aprilie 2017, toți iubitorii sportului craiovean sunt așteptați din nou la Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 11:00 și mai apoi de la ora 18:00, pentru a fi alături de echipele de handbal feminin și volei masculin ale Sport Club Municipal Craiova.

Primele care dau startul la show sunt handbalistele conduse de Bogdan Burcea și Grigore Albici care de la ora 11:00 și în direct la TVR2, pentru cine nu poate ajunge la sală, primesc vizita formației ACS Corona 2010 Brașov, într-o partidă ce contează pentru etapa a 23-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Jucătoarele alb-albastre își doresc cu atât mai mult victoria de pe teren propriu și prin prisma faptului că meciul de sâmbătă este ultima partidă de acasă din acest sezon competițional, însă victoria este mai ales necesară pentru atingerea obiectivului din acest an, podiumul competițional.

„Sâmbătă ne aşteaptă un meci foarte greu, vom întâlni o echipă ambiţioasă, cu jucătoare bune, dar am pregătit foarte bine partida şi dam pe teren tot ceea ce avem mai bun. Au mai rămas trei jocuri în campionat şi vrem să le câştigăm. Ne dorim ca spectatorii să vină în număr mare la sală şi să ne încurajeze, aşa cum s-a întâmplat şi în meciul cu Brăila,” a declarat Ana Maria Apipie înaintea partidei de sâmbătă.

Și antrenorul secund al SCM-ul, Grigore Albici, contează pe aportul publicului din Polivalentă în confruntarea cu Brașovul: „Vom avea un joc foarte greu, Braşovul are jucătoare foarte bune, de lot naţional. Sunt într-o creştere de formă, însă noi avem doar varianta victoriei. Ştiu că nu este o oră prea bună pentru meci, dar aşteptăm fanii să vină în număr cât mai mare să ne susţină.”

După 22 de etape SCM Craiova ocupă locul 3 cu 35 de puncte în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin, la egalitate de puncte cu HC Zalău, în timp ce ACS Corona 2010 Brașov se situează pe poziția a 7-a cu 25 de puncte.

Dacă dimineața este dedicată handbalului, seara vine cu spectacol la fileu în Polivalenta din Craiova. Campionii de la SCM U Craiova trec repede peste eșecul de la Zalău și sâmbătă de la ora 18:00 primesc vizita tigrilor de la CSM București, în meciul 5 din Faza a II-a a Diviziei A1 la volei masculin.

Întreaga echipă așteaptă în sală spectatorii și speră ca alături de ei să se aproprie de ceea ce și-au propus la începutul competiției, iar victoria în meciul de sâmbătă iar ajuta să se apropie de obiectiv, clasarea la finalul campionatului pe podium. „Îi așteptăm pe iubitorii de sport din Craiova să vină să ne susțină pentru a obține cele trei puncte foarte importante în obținerea obiectivului pe care ni l-am propus,” a declarat antrenorul SCM-ului, Dănuț Pascu.

Înaintea partidei din etapa a 5-a SCM Craiova ocupă locul 3 cu 57 de puncte, în timp ce formația CSM București se situează pe poziția a 6-a cu 34 de puncte.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!