Dublă voleibalistică Georgia – România astăzi în Silver League

Data: 15 iunie 2019, 10:00 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipele naționale de volei feminin și masculin ale României vor întâlni astăzi, sâmbătă 15 iunie 2019, în deplasare, echipele similare din Georgia. Ambele partide vor avea loc în Sala New Volleyball Arena Tbilisi.

Primii care vor intra în arena din Tbilisi sunt voleibaliștii antrenați de Dănuț Pascu și Ovidiu Macarie. Partida dintre Georgia și România va începe la ora 15:00(ora României). Naționala masculină de volei a României este deja calificată în Finala Mare a Ligii Europene de Argint, calificare ce a obținut-o încă din etapa precedentă.

”Tricolorii” sunt neînvinși în cele 5 partide disputate până în prezent în Silver League: 3-1 cu Azerbaijan (în deplasare), 3-0 cu Danemarca (acasă), 3-0 cu Georgia (acasă), 3-1 cu Azerbaijan (acasă), 3-0 cu Danemarca (în deplasare), și au acumulat maximum de puncte, 15, fiind astfel  prima echipă calificată în finala competiției.

Partida dintre echipele feminine de volei ale Georgiei și României va începe la ora 18:00(ora României). În partida disputată în România, ”tricolorele” s-au impus în minimum de seturi.

În ceea ce privește clasamentul în Grupa A, România se situează pe poziția secundă cu 10 puncte ( 3 victorii și o înfrângere), dar și un meci mai puțin disputat, în timp ce Georgia se clasează pe locul 4 cu 0 puncte având cinci înfrângeri. Primul loc în Grupa A este ocupat de formația din Israel (11 puncte: 4 victorii, o înfrângere).

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!