Dubla voleibalistica sambata la Sala Polivalenta din Alexandria in Silver League

Data: 5 iunie 2019, 12:26 | Autor: Nănuț Mădălina

Sambata 8 iunie Sala Polivalenta din Alexandria va fi gazda a doua partide ale echipelor nationale de volei feminin si masculin ale Romaniei in Silver League.

Ambele confruntari vor fi transmise in direct la TVR HD.

Cu incepere de la ora 17:00, echipa nationala de volei feminin a Romaniei primeste vizita formatiei din Israel, partida ce conteaza pentru mansa a patra a Grupei A din Liga Europeane de Argint.

De la ora 19:30, “tricolorii” lupta pentru a patra victorie consecutiva in Grupa B, cu voleibalistii din Azerbaijan.

Voleibalistele romance au pana in prezent o victorie in minimum de seturi cu Georgia (3-0), si o partida pierduta la capatul a 5 seturi in Israel(2-3), in timp ce partida din mansa a treia a fost programata pentru data de 18 iunie. Romania a acumulat 4 puncte si se situeaza pe locul secund in Grupa A.

Sportivii antrenati de Danut Pascu si Ovidiu Macarie sunt neinvinsi in Grupa B a Silver League, in cele trei partide disputate voleibalistii romani pierzand un singur set. Romania s-a impus cu scorul de 3-1 in Azerbaijan, si cu 3-0 in ambele partide de pe teren propriu, cu Danemarca si Georgia. Nationala Romaniei este lider in Grupa B a Ligii Europene de Argint, avand acumulate maximum de puncte, 9.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!